Shock!

május 15.
szerda
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Lassú, súlyos, hosszú dalokat írt az új lemezre a Fu Manchu

0307fumanchuBefejezte tizenegyedik nagylemezének felvételeit a stoner nagymester Fu Manchu. Scott Hillék utoljára öt éve jelentettek meg friss soralbumot, vagyis náluk is alaposan megérett már az idő a folytatásra: a rajongók májusban már biztosan örülhetnek, de lehet, hogy ezzel még nincs is vége a vigadalomnak...

A 2009-es Signs Of Infinite Power óta nem adott ki új dalokat a Fu Manchu, így nagy öröm, hogy májusban végre megérkezik a folytatás. Az Andrew Giacumakis és Jim Monroe hangmérnökök segítségével rögzített, a zenekar által producerelt lemeznek egyelőre még nincs címe, és a csapat saját At The Dojo kiadója jelenteti majd meg. Ami a zenét illeti, a csapat szerint az októberben a Scion AV által kiadott, a Moabbal közös split kiadványon szereplő Robotic Invasion dal viszonylag jól jellemzi az irányvonalat: a lemez lassabb, hosszabb és súlyosabb témákat rejt majd a legtöbb eddigi Fu Manchu kiadványok többségénél.

Az új album megjelenését egy amerikai turné követi, de még idén átjönnek Európába is. A zenekar fokozott aktivitásokat tervez a következő időszakra, különösen annak fényében, hogy jövőre ünneplik fennállásuk huszonötödik évfordulóját. Valószínűleg a következő stúdiólemezre sem kell olyan sokat várni, mint a mostanira, mivel korábban elhintették: az utóbbi években bőven összeállt annyi anyaguk, ami két albumra is elegendő – így elméletileg akár még az is elképzelhető, hogy 2014-ben két lemez is kijön a csapattól.

Címkék:

 

Hozzászólások 

 
+2 #2 Codename333 2014-03-07 13:37
Jó ez a szám.Ha tényleg ez lesz az irányadó akkor elég bivaly stoner cuccot kapunk.Remélem.Most már illene egy erősebb album tőlük.
Idézet
 
 
+2 #1 BSND 2014-03-07 12:45
Remélem, hogy jó lesz, mert az utóbbi lemezeik nem voltak valami erősek.

Egyébként a legjobb egy hazai koncert lenne, pár éve láttam őket Bécsben, és irgalmatlanul jól nyomják élőben!
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Wisdom - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. november 28.

 

Amorphis - Budapest, Diesel Klub, 2010. november 21.

 

Jerry Lee Lewis - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2010. október 31.

 

Dark Tranquillity - Budapest, Dürer Kert, 2010. október 14.

 

Within Temptation - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 8.

 

Wackor - Budapest, Kultiplex, 2005. október 8.