Shock!

február 03.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Las Vegas-i Double Talkin’ Jive 1992-ből a Use Your Illusion I-II újrakiadásairól

Nagyszabású újrakiadást kap a Guns N’ Roses két Use Your Illusion nagylemeze. A box setre összesen hatvanhárom kiadatlan felvétel kerül.

1007gnr

November 11-én adja ki a UME/Geffen a Guns N’ Roses Use Your Illusion albumainak díszcsomagolt új változatait, méghozzá számos érdekességgel és kiadatlan ritkasággal. A Use Your Illusion I & II Super Deluxe címen futó csomag legkiterjedtebb változatára összesen kilencvenhét dal kerül fel, amelyek közül hatvanhármat még sosem jelentettek meg hivatalosan. A két nagylemez minden kiadási variációban remaszterelt formában kap majd helyet, és természetesen a fizikai hordozók mellett a streamfelületeken, illetve digitális letöltésként is beszerezhető majd a kiadvány.

0921guns

A stúdióalbumok melletti egyik fő vonzerő egy 1991. május 16-án, a New York-i Ritz Theatre-ben rögzített teljes koncertanyag Live In New York címmel, még Izzy Stradlinnel a gitáron, amely Blu-rayen is helyet kap a pakkban. Az 1992. január 25-én felvett Live In Las Vegason már Gilby Clarke játéka hallható. Hihetetlen, de igaz: ezek az első teljes, hivatalosan kiadott audió-koncertfelvételek a zenekar akkori aktuális turnéjáról, ugyanakkor nem merül ki ennyiben az élő bónuszok köre, mert helyet kap a gyűjteményben számos egyéb szám is a harminc évvel ezelőtti körútról, További érdekességet jelent a November Rain frissen átgenerálozott, ötvenfős nagyzenekarral kibővített új változata is, amelyhez a szimfonikus részeket tavaly rögzítették. Emellett természetesen a legcombosabb összeállítás vásárói keményborítós könyvnek és számos egyéb relikviának is örülhetnek majd.

A You Could Be Mine ritzes felvételének videója után most a Double Talkin’ Jive Las Vegas-i változatát is meg lehet hallgatni a kiadványról.

 

Hozzászólások 

 
#1 queensryche999 2022-10-23 17:46
A remasterről annyit, hogy számomra az eredeti úgy tökéletes, ahogy van, de a többit nyilván kíváncsian várom.
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

The Treatment - Budapest, Petőfi Csarnok, 2014. június 11.

 

Iron Maiden - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. június 3.

 

Portnoy, Sheehan, MacAlpine, Sherinian - Budapest, PeCsa Music Hall, 2012. október 19.

 

Overkill - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

Apocalyptica - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. február 23.

 

Watch My Dying - Budapest, Kultiplex, 2007. július 11.