Shock!

április 20.
szombat
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Lapértesülések szerint Steven Tyler szélütése miatt mondta le koncertjeit az Aerosmith

0621stevenLemondani kényszerült dél-amerikai turnéjának hátralévő állomásait az Aerosmith Steven Tyler betegsége miatt. Noha a csapat igyekezett megnyugtatni a kedélyeket, lapértesülések szerint a dolog korántsem vehető félvállról: a frontembernek állítólag szélütése volt…

Hétfőn Sao Paulóban koncertezett az Aerosmith, másnap azonban lemondták a turné hátralévő négy állomását Steven Tyler egy közelebbről meg nem határozott betegségére hivatkozva. Az ezt bejelentő közleményben ott szerepelt, hogy Steven meg fog gyógyulni, és némi pihenés, illetve megfelelő kezelés után visszatérhet a színpadra, később pedig maga Tyler is közzétett egy rövid nyilatkozatot, hogy megnyugtassa a rajongókat. „A turné utolsó négy koncertjét nem tudom lejátszani, így az orvosaim javaslatára hazarepültem az Államokba. Kérem, senki se aggódjon. Nem vagyok életveszélyes állapotban, de most azonnal kell foglalkoznom ezzel: pihenésre van szükségem, illetve sürgősen gyógyszeres kezelésbe kell kezdenem a jövőbeli fellépéseim érdekében. Ígérem, hogy visszatérek. Sajnos az ember egészsége nem vár, és olyasmiről van szó, amit nem tudok beosztani a koncertnaptárunknak megfelelően”, írta.

Noha ennél bővebbet nem tudni hivatalos forrásból, a Boston Globe most a csapathoz közeli forrásokra hivatkozva azt írta: a 69 éves Tylernek szélütése volt, de ennél bővebbet senki sem tud, és a pontos körülmények is tisztázatlanok. Remélhetőleg hamarosan rendbejön, akármi is történt vele…

Az Aerosmith-t nyáron mi is megnéztük Krakkóban.

 

Hozzászólások 

 
+9 #3 Gabe18 2017-09-29 23:56
Azért az megvan hogy majdnem 70 éves ez a Steven gyerek? Sokan ilyenkor már rég a föld alatt vannak, vagy ha nem, akkor örül ha a nyugdíjas otthonban ki tud totyogni az étkezőig napi 3x.
Ő meg full koncerteket nyom végig még ma is, hétről hétre.
Szerintem nem csoda ha lassan kikészül, és nem kell ehhez semmilyen "anyag" már...
Szomorú, de a kor meg az idő a legendákat sem kíméli.
Idézet
 
 
-12 #2 Szálasihónaljszőre 2017-09-29 18:22
Beb.szott a sz.r
Idézet
 
 
-14 #1 rockart 2017-09-29 13:18
Csak nem újra ráment az anyagra az öreg?! Gyanúsan akkor szoktak betegségre hivatkozni rocksztároknál, amikor valami drog/ital probléma áll a háttérben. (Tegnapi hírek még csak 'betegségről' szóltakt) De ne legyünk rosszmájúak, csak egy kicsit :) és higgyük el a szélütést. Bár, sajnos egyik sem jobb, mint a másik, azt kétségtelen.
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Slipknot - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2015. február 5.

 

Red Dragon Cartel - Budapest, A38, 2014. május 5.

 

Anna Murphy - Budapest, Club 202, 2014. április 4.

 

Depeche Mode - Budapest, Puskás Ferenc Stadion, 2013. május 21.

 

Jeff Loomis - Budapest, Dürer Kert, 2012. november 11.

 

Wackor - Budapest, A38, 2004. szeptember 29.