Shock!

április 25.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Lamb Of God: mint egy hangos, súlyos motoros banda

Már kezdenek összeállni a virginiai Lamb Of God következő nagylemezének dalai, legalábbis ezt nyilatkozta egy lapnak Chris Adler. Az überdobos jelenleg egy amerikai dobklinika-turnén vesz részt, de amint befejezte, megkezdődhet a tényleges közös munka a zenekar ötödik (a Burn The Priestként is kiadott debütöt számítva hatodik) albumán.

„Összejöttünk a múltkor, és meghallgattunk pár dalt, amiket Mark Morton rakott össze, és párat, amiket Willie Adler rakott össze", mondta Chris Adler a készülő új Lamb Of God albumról a San Antonio Metal Music Examinernek. „Átfutottuk a dalszerkezeteket, meg ilyesmi... Ahogy március közepén befejeződik a dobklinikás körutam, nekiállunk próbálni, kicsit megforgatjuk ezeket a dalokat, és összeillesztjük őket a többi meglévő ötlettel. Valami olyat szeretnénk csinálni, ami jobb a Wrath-nél. Amikor legutóbb otthagytuk a stúdiót, nagyon-nagyon elégedettek voltunk, pedig alapesetben valamelyikünk mindig panaszkodni szokott valami miatt. Szóval jó móka lesz megpróbálni felülütni az előző lemezt..." Chris szerint az új Lamb Of God dalrészletek olyanok, mint valami motoros banda, amikor az éppen hangos, súlyos és lényegretörő – bármit is jelent ez...

A dobos azt is részletesen ecsetelte a magazinnak, milyen érzés a testvérével egy zenekarban játszani. „Nagyon szerencsés vagyok, mert nekem is van némi természetes tehetségem, de anyámnak már mondtam, hogy Willie a legtehetségesebb ember, akit ismerek. Én a kis tehetségem mellett nagyon motivált vagyok, Willie azonban minden emberi mértéket meghaladóan tehetséges. Velem vagy nélkülem egyaránt ül a házában, és folyamatosan gitározik... Számomra ez az egész arról szól, hogy a motivációm által megpróbálom meglelni azt a bizonyos potenciált, aminek a természetét még mindig nem ismerem egész pontosan. De ettől még vannak olyan kölykök, akik ma felbukkannak, és megtanulják, hogyan kell eldobolni olyasmiket, amikre én tizenöt évnyi zenélés után sem vagyok képes igazán."

A csapat valószínűleg ismét Josh Wilbur producerrel dolgozik majd, ha stúdiózásra kerül a sor. Az album megjelenése 2011 végére, 2012 elejére várható.

Címkék:

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

The Treatment - Budapest, Petőfi Csarnok, 2014. június 11.

 

Whitesnake - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. július 13.

 

Riverside - Budapest, Diesel Klub, 2011. május 6.

 

After All - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

Die Hard - Budapest, Diesel Klub, 2011. február 13.

 

Poisonblack - Budapest, Dürer Kert, 2010. november 6.