Shock!

április 20.
szombat
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Lamb Of God: jövő pénteken jön ki az új album, hallgasd meg a Chinóval felvett Emberst!

0711logAz Overlord után ismét egy dallamosabb részeket is rejtő, cseppet sem tipikus számmal rukkolt elő a Lamb Of God, akik jövő pénteken, július 24-én adják ki új lemezüket, a VII: Sturm Und Drangot. Az Embers című szerzeményben Chino Moreno, a Deftones énekese is vendégszerepel.

„Tudom, hogy mindenki ezt mondja, de szerintem hosszú ideje ez az egyik legjobb lemezünk, mert Willie Adler és Mark Morton tényleg közösen írta”, mondta korábban az új albumról Randy Blythe énekes. „A producerünk, Josh Wilbur maga is arra buzdította őket, hogy üljenek le együtt, és úgy zenéljenek. Ez tehát egyfajta visszatérés a régi módszerhez, mert egy ideig Mark otthon írta a dalait, feldemózta őket a számítógépére, Willie pedig ugyanezt tette, aztán megtanították egymásnak a saját szerzeményeiket. Most viszont úgy dolgoztunk, mint a régi szép időkben, amikor megalakultunk, és a próbateremben írták a nótákat közösen. Mint egy valódi zenekar... Ez szerintem hallatszik az albumon, és ezért mondom, hogy hosszú-hosszú ideje ez a legjobb teljesítményünk.”

0516logA lemezre az alábbi dalok kerülnek fel:

01. Still Echoes
02. Erase This
03. 512
04. Embers
05. Footprints
06. Overlord
07. Anthropoid
08. Engage The Fear Machine
09. Delusion Pandemic
10. Torches

A Lamb Of God július elején fellép pár európai fesztiválon, majd utána egész szeptemberig a Slipknottal turnéznak Észak-Amerikában. A csapat novemberben érkezik Európába, ahol először a Megadeth, a Children Of Bodom és a Sylosis társaságában játszanak Nagy-Britanniában és Írországban, majd a kontinens következik utóbbi két csapattal közösen, már sajnos Dave Mustaine-ék nélkül. A turné november 26-án éri el Bécset, ahol a Gasometerben játszanak.

 

Hozzászólások 

 
+7 #1 kamikaze 2015-07-18 10:48
Annyira jó a hangszeresek teljesítménye, hogy nem lehet nekik ellenállni. Alakul ez.
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Alter Bridge - Budapest, Petőfi Csarnok, 2014. június 11.

 

Anthrax - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. június 3.

 

Mátyás Attila Band - Budapest, A38, 2011. július 2.

 

Amorphis - Budapest, Diesel Klub, 2010. november 21.

 

Within Temptation - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 8.

 

Wendigo - Budapest, Petőfi Csarnok, 2008. október 31.