Shock!

február 08.
szerda
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Lady Gaga vasalt az Iron Maidenre Floridában

Lady Gagáról eddig is tudtuk, hogy nem veti meg a rockzenét, az azonban még ennek fényében is meglepő, hogy az énekesnő több napot is eltöltött az Iron Maiden társaságában a banda mostani floridai bulijai alkalmával, legalábbis a Mirror.co.uk értesülései szerint.

Lady Gaga saját magát nevezte ki amolyan félhivatalos roadie-nak a brit heavy metal szörnyeteg floridai turnéállomásaira, és rengeteg időt töltött Steve Harrisékkel a backstage-ben. A bulvárportál értesülései szerint mindez egyenesen odáig fajult, hogy az énekesnő italokat szolgált fel és vasalt a bandára, illetve a turnészemélyzetre, bár azt inkább nem ítélnénk meg innen a Kárpát-medencéből, hogy valóban így történt-e, vagy amolyan költői túlzásról van szó. „Egy olyan oldalát mutatta meg, amit eddig nem ismertünk", mondta a Mirrornak egy forrás. „Fanatikus Iron Maiden rajongó, és állandóan ott akart lenni a közelükben. A The Number Of The Beastet dúdolgatta, miközben apróbb munkákkal segített nekik, amiért a végén különböző piálós játékokkal jutalmazták." Egy április 17-ei tampai fotó nyilvánosságra is került Lady Gagáról és a Maiden dobos Nicko McBrainről.

Az énekesnő néhány hete a Twitteren is stílszerűen ünnepelte 666. üzenetét. „A fenevad száma. Sörözök és Maident hallgatok a New York-i srácokkal. Boldog hatszázhatvanhatodikat, Twitterland!", írta.

Lady Gaga Nicko előtt többek között olyan rocksztárokkal fotóztatta magát az utóbbi hetekben, mint Charlie Benante az Anthraxből vagy Tommy Lee a Mötley Crüe-ből, aki dolgozni is nagyon szeretne vele. Gaga azt is bevallotta: annak idején, go-go táncosként leginkább Black Sabbath és Iron Maiden dalokra szeretett vetkőzni.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Alter Bridge - Budapest, Petőfi Csarnok, 2014. június 11.

 

Queensryche - Budapest, Club 202, 2013. október 23.

 

Depeche Mode - Budapest, Puskás Ferenc Stadion, 2013. május 21.

 

Jeff Loomis - Budapest, Dürer Kert, 2012. november 11.

 

Thaurorod - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Wendigo - Budapest, Rocktogon, 2007. április 29.