Shock!

május 05.
vasárnap
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

L.A. Guns: három gitáros két hónapon belül

Kezd komédiába fordulni az L.A. Guns sima ügynek indult gitároscseréje, a csapat ugyanis máris megvált a Stacey Blades helyére érkezett Frankie Wilsey-tól, méghozzá azelőtt, hogy bármi érdemlegeset is csináltak volna közösen. Az új ember Michael Grant, aki az Endeverafter nevű csapatban játszott korábban.

Mindössze néhány hét után megvált Frankie Wilsey gitárostól az L.A. Guns legénysége, és gyakorlatilag azonnal helyettesítették is egy új emberrel, Michael Granttel, aki a hétvégén már be is mutatkozik a bandával Chicagóban és Detroitban. „Hogy Michael-e az állandó gitárosunk? És mi történt az elődjével? Kinek a szólólemeze jobb, Paul Stanley-é vagy Ace Frehley-é?", írta a történtek kapcsán a Facebookon Scotty Griffin basszer. „Én sem tudok válaszolni ezekre a kérdésekre, hiszen csak a basszusgitáros vagyok... De tőlem hallottátok először a hírt."

Mindez nem túl informatív, de talán lényegtelen is, mi történt Wilsey-val, hiszen még meg sem melegedhetett a zenekarban. A csapat mindenesetre szünet nélkül folytatja az amerikai koncerteket a tavalyi Hollywood Forever lemez kapcsán, immáron a harmadik szólógitárossal...

Címkék:

 

Hozzászólások 

 
+2 #2 Twain 2013-01-19 18:20
Azért a békesség kedvéért Tracii lenne a megoldás.... :)
Idézet
 
 
+1 #1 glitterandgasoline 2013-01-18 13:44
Michael Grant nemcsak a gitárosa, hanem az énekese is volt az Enderverafter-nek. A Kiss or Kill nagyon jó lemez, tehetséges srác, jó döntés!
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

The Treatment - Budapest, Petőfi Csarnok, 2014. június 11.

 

Magma Rise - Budapest, Club 202, 2011. május 11.

 

Die Krupps - Budapest, Dürer Kert, 2011. május 1.

 

Paul Gilbert - Budapest, Diesel Klub, 2010. november 29.

 

Helloween - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. november 28.

 

Stratovarius - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. november 28.