Shock!

április 17.
szerda
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

„Átadok üzeneteket Malcolmnak, de nem lehetek biztos benne, hogy felfogja őket”

0802angusA W. Axl Rose-zal adott sikeres európai koncertek után jelenleg az elmaradt amerikai turnédátumok pótlására pihen rá az AC/DC, és azt már tudjuk, hogy Cliff Williams basszer ezt követően távozik a zenekarból. Angus Young egy friss interjú alapján még mindig nem tudja, folytatja-e a sztorit egyetlen régi tagként, avagy sem.

Gyors egymásutánban három alapember esett ki az AC/DC-ből az elmúlt bő két év során, hiszen eltérő okokból ugyan, de Malcolm Young ritmusgitáros/zenekarvezető, Phil Rudd dobos és Brian Johnson énekes egyaránt távozni kényszerültek a csapatból. Hamarosan ezt a sort bővíti tovább Cliff Williams basszusgitáros is, aki a jelenlegi turné után nyugdíjazza magát. Ilyen körülmények között elég sarkalatos kérdés, mihez akar kezdeni Angus Young, aki tulajdonképpen egyedüli régi tagként marad a fedélzeten az utóbbi időszakban érkezett kisegítőkkel, azaz Chris Slade régi-új dobossal, Stevie Young gitárossal és W. Axl Rose énekessel.

A gitáros a Rolling Stone-nak adott interjújában elárulta: még ő maga sem tudja, hogyan tovább. „Jelenleg fogalmam sincs", felelte a jövőt firtató kérdésre Angus. „A turnét mindenképpen be akartuk fejezni, de ki tudja, hogyan érzem majd magam utána? Ha aláírsz egy szerződést, amiben vállalod ezt és ezt, mindig jó érzés a végén azt mondani, hogy mindent a vállalásaidnak megfelelően teljesítettél. Mindig is ez volt itt a lényeg, főleg, amikor még fiatalabbak voltunk: én, Malcolm és Bon. Időben odamész, és csinálod. Délután koncert egy kocsmában, késő este pedig egy klubban. Ezt szoktuk meg: ha nem játszunk, nem eszünk."

Angus elárulta: Williams döntése nem újkeletű. „Cliff már a turnézás kezdete előtt tudatta velünk, hogy ez lesz az utolsó köre. És mellettem Cliff játszik a legrégebben itt, hiszen 1977 óta tag. Cliff és Brian azonos korúak, és egy húron pendülnek: szeretnek eljárogatni, bemenni a pubokba..." Az interjúban a súlyos demenciában szenvedő, egy otthonban élő Malcolm Young állapota is szóba került. „Nehéz kommunikálni vele", mondta bátyjáról Angus. „Átadok neki üzeneteket, de száz százalékosan nem lehetek biztos benne, hogy felfogja őket. De tudatom vele, hogy rengeteg embernek hiányzik."

Az AC/DC amerikai koncertjei augusztus második felétől szeptember közepéig tartanak. A májusi bécsi fellépésről itt írtunk.

 

Hozzászólások 

 
#4 Lilly 2017-04-27 17:37
Tremendous things here. I'm very glad to peer your post.
Thanks a lot and I am taking a look ahead to touch you.
Will you please drop me a mail?

my site; посетить страницу источник: http://elamed.info
Idézet
 
 
+5 #3 Witpen 2016-08-03 19:50
40 év zenélés után bármilyen vég csak fantasztikus lehet. Mindent köszönök nekik.
Idézet
 
 
+1 #2 Igor Igorovics 2016-08-02 18:00
Csak halkan kérdem meg, hogy Mark Evans "leporolása" nem egy lehetséges opció Cliff helyettesítésér e? Jó tudom, hogy már rég nem zenél profi szinten, de azért meg lehetne próbálni. Egy-két próbát azért megérne.
Idézet
 
 
+19 #1 homme 2016-08-02 11:43
szomorú vég
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Anna Murphy - Budapest, Club 202, 2014. április 4.

 

Cloudscape - Budapest, A38, 2014. március 13.

 

Deep Purple - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. február 17.

 

Perfect Symmetry - Budapest, Club 202, 2013. október 23.

 

Apocalyptica - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. február 23.

 

Wendigo - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 11.