Shock!

május 19.
vasárnap
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Krisiun: dinamikusabb, változatosabb, de még súlyosabb

Augusztus 7-én jelenik meg a Century Media gondozásában a brazil Krisiun új albuma. A Forged In Fire producere Erik Rutan volt, borítóját pedig Joe Petagno, a Motörhead, a Marduk és a Vader kollaboránsa készítette.

0622krisiun

0622krisiunc„A Forged In Furyvel három évnyi folyamatos turnézást követően tértünk vissza a stúdióba”, áll a brazil death metalosok nyilatkozatában. „A munka remekül haladt, és noha minden korábbi lemezünkkel elégedettek voltunk, most úgy éreztük, itt az ideje a váltásnak. Ezért választottuk producernek Erik Rutant és a floridai Mana stúdiót. A lemezt talán természetesebb hangzásúként jellemezhetnénk: levegősebb megszólalású és több benne a mély, amitől még durvábban és lényegretörőbben szólal meg. Komoly elkötelezettséggel, kemény munkával dolgoztunk rajta, semmiféle divatos tendenciát nem követtünk vele. Ez egy velejéig igaz, engesztelhetetlen metalalbum hatalmas, természetes hangzással, a dalszerzésbe pedig minden tapasztalatunkat és érzésünket beletettük, ami az évek turnézása és lemezfelvételei során felgyülemlett bennünk. Változatosabb, dinamikusabb, de továbbra is száz százalékos Krisiun. Erik nagyon komoly mértékben vett részt a munkában, különösen a hangszeres teljesítmények terén. Képes volt kihozni mindhármunkból a legjobbat, és mivel nagyon régóta barátok vagyunk, nagyszerű élményt is jelentett a vele közös munka.”

Rutan annak idején a Krisiun legsikeresebb lemezén, az 1999-es Conquerors Of Armageddonon már dolgozott együtt a bandával. Alex Camargóék legutóbbi albuma 2011-ben jött ki The Great Execution címmel. Az európai fesztiválszezont követően a csapat ősszel az Origin társaságában kezdi meg az önálló turnézást, egyelőre az Egyesült Államokban.

Címkék:

 

Hozzászólások 

 
#3 methanor 2016-06-03 18:21
Visszatekintett em......2016 júniusa van...Gyakorlatilag ez az egyetlen lemez,amelyiket nem untam meg...Na,ez mindent elárul.Na jó,a Nordic Union a másik,de az frissebb. Klasszikus.Így kell szólnia 2015-16-ban a metalnak.
Idézet
 
 
#2 Kötelezőnév 2015-06-22 18:08
Azt szeretem igazán ebben a zenekarban, hogy a muzsika brutális, a koncerten pedig nagyon barátságosak.
Idézet
 
 
+1 #1 Tulus 2015-06-22 16:02
Hát igen... a Conquerors odabaszott.... \m/ Egyébként 2000-ben adták ki, nem 1999-ben.
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Nickelback - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2013. november 8.

 

Destruction - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

Die Hard - Budapest, Diesel Klub, 2011. február 13.

 

Wendigo - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 11.

 

Watch My Dying - Budapest, Kultiplex, 2007. július 11.

 

Watch My Dying - Budapest, Kultiplex, 2005. november 12.