Shock!

április 20.
szombat
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Kriptaszagú svéd death metal klasszikus hangvételben

Endless Procession Of Souls címmel jelenik meg augusztus 27-én, a Century Media gondozásában az egyik legpatinásabb európai death metal banda, a svéd Grave új nagylemeze. A zenekar tizenkét dalt rögzített az anyaghoz, ebből három egyelőre jobban körül nem írt különlegesség lesz.

A Grave az utolsó két stúdióalbum keverékének ígéri az anyagot, rajta még több old school, groove-os résszel az 1994-es Soulless album szellemében, de az 1991-es debüt, az Into The Grave halálos sötétségét is előszeretettel emlegetik a friss nyilatkozatokban. A banda a lemez megjelenését követően, szeptemberben a Morbid Angellel és a Dark Funerallal turnézik majd Észak-Amerikában, európai dátumokról egyelőre még nincs közelebbi hír.

A banda mostani felállását Ola Lindgren énekes/gitáros, Mika Lagrén gitáros, Ronnie Bergerstål dobos és Tobias Cristiansson basszer alkotja. A Grave hamarosan egy élő DVD-vel is jelentkezik, ezt tavaly novemberben rögzítették Stockholmban, és a négyes teljes egészében eljátszotta a koncerten az Into The Grave-et.

Címkék:

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Motörhead - Budapest, Sziget fesztivál, 2011. augusztus 10.

 

Magma Rise - Budapest, Club 202, 2011. május 11.

 

Amorphis - Budapest, Diesel Klub, 2010. november 21.

 

ZZ Top - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2009. október 15.

 

30 Seconds To Mars - Budapest, Sziget fesztivál, 2010. augusztus 13.

 

Wackor - Budapest, Süss Fel Nap, 2006. április 25.