Shock!

április 28.
vasárnap
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Közös lemezt készít Adam Dutkiewicz és Howard Jones

Hamarosan közös lemezzel jelentkezik Adam Dutkiewicz és Howard Jones. A projekt neve egyelőre nem ismert.

1229hojoadam

Több mint egy évtized után ismét egyesítette erőit a Killswitch Engage gitárosa, Adam Dutkiewicz, illetve a zenekar volt frontembere, Howard Jones. Utóbbi friss posztja szerint az utolsó simításokat végzi az énektémákon. A projekt neve egyelőre nem ismert, de korábban tizenhárom közös dalról volt szó.

„Howard megkeresett, és annyit kérdezett, nem írnék-e neki dalokat – idézte fel a kollaboráció kezdeteit a TotalRocknak Adam még korábban. – Én meg annyit mondtam: dehogynem! Így aztán most egy lemezen dolgozunk. Mivel nagyon sok mindennel foglalkozom mostanában, meglehetősen nehéz konkrét kijelentéseket tennem arról, mikor jelenik majd meg, de most már hamarosan eljutunk abba a fázisba, hogy megjelentethető lesz egy single. De szerintem a teljes album munkálatai hosszabbra nyúlnak majd, mivel közben az új Killswitch-lemezen is dolgozunk."

Howard Jones 2012-ben távozott a Killswitch Engage soraiból személyes nehézségek, elsősorban mentális egészségügyi problémák miatt, de később is baráti viszonyban maradt zenésztársaival. A legutóbbi, 2019-es Atonement album The Signal Fire című dalában vendégeskedett is.

 

Hozzászólások 

 
#1 Szücs István 2023-12-30 18:39
Ez oltári jó közös vállalkozásnak ígérkezik. Sokan nem tudnak Howard Sion nevű együtteséről, ami egy óriàsi albummal gazdagította az énekes diszkogràfiàjàt .
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Deep Purple - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. február 17.

 

Marty Friedman - Budapest, Diesel Klub, 2011. május 19.

 

Thaurorod - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Apocalyptica - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. február 23.

 

Beardfish - Budapest, A38, 2010. október 24.

 

Wackor - Budapest, Petőfi Csarnok, 2008. október 31.