Shock!

április 26.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Közös lemezen dolgozik Ellefson és JSS: „Súlyos lesz a végeredmény”

Közös projekten dolgozik David Ellefson és Jeff Scott Soto. Egy Riot-feldolgozás már meghallgatható a két olasz zenésszel kiegészült párostól.

0401ellefsonsoto

Egyelőre Ellefson – Soto néven fut David Ellefson basszer (Megadeth) és Jeff Scott Soto énekes (Sons Of Apollo, Talisman, Yngwie Malmsteen satöbbi) közös projektje, amelyben Andy Martongelli gitárossal és Paolo Caridi dobossal egyesítették erőiket. „Mivel eleve a világ legnagyszerűbb thrash metal zenekarában játszom, nem vagyok rászorulva, hogy máshol is thrasht játsszak”, mondta a The Classic Metal Show-ban Ellefson a várható zenei irányról. „Arra ott van nekem a Megadeth, ahol a stílus feltalálójával zenélek. Így ha másokkal játszom, jólesik más irányokba tapogatózni. Ráadásul folyamatosan írok. Bizonyos ötleteim a Megadethben kötnek ki, amik oda passzolnak, de sok minden nem fér be. A Jeff-fel és Andyvel gyúrt ötletek némelyike elég progresszív.” „Súlyos lesz a végeredmény”, mondta Soto is. „Sok klasszikus hatás rejlik a zenében, hiszen onnan érkeztünk. Nem próbáljuk meg újra feltalálni a kereket, inkább a saját verziónkon dolgozunk. Lesznek nagyszerű, villantós pillanatok, meg sok nagyszerű, fogós énektéma is.”

A formációtól máris meghallgatható a Riot 1981-es alapklasszikusa, a Swords & Tequila feldolgozása.

 

Hozzászólások 

 
#2 homme 2021-04-02 14:31
Semmilyen.
Idézet
 
 
#1 kiss gabor 2021-04-01 19:08
"Nem próbáljuk meg újra feltalálni a kereket, inkább a saját verziónkon dolgozunk." - Tehát mégiscsak megpróbáljuk újrafeltalálni. :-)
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Slipknot - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2015. február 5.

 

Queensryche - Budapest, Club 202, 2013. október 23.

 

Within Temptation - Budapest, Sziget fesztivál, 2011. augusztus 10.

 

Heathen - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

Apocalyptica - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. február 23.

 

Solar Scream - Budapest, Dürer Kert, 2010. november 6.