Shock!

április 19.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Közös európai turnéra indul az Unearth és a Shadows Fall

Elég rég hallhattunk már a massachusettsi Shadows Fallról, és akkor is leginkább csak annak kapcsán, hogy Jonathan Donais személyében tőlük akasztotta le új szólógitárosát az Anthrax. Jon elhappolása ugyanakkor nem jelenti a csapat végét, sőt, hamarosan ismét átjönnek Európába is az Unearth társaságában.

„Kemény volt az utolsó pár év”, ismerte el a SkullsNBonesnak Brian. „Nekem megszületett az első gyermekem, Jon pedig belépett az Anthraxbe, és ezek a dolgok mindenképpen megbonyolították a szervezést, mármint azt, hogy mindenki pont ugyanakkor legyen szabad. De remélhetőleg működésbe tudjuk hozni a dolgokat. Ha lefutnak Jon turnéi, az Unearthtel átmegyünk Európába, aztán talán ősszel lesz egy újabb amerikai kör is, és akkor majd meglátjuk. A srácok mindig tele vannak riffekkel, szóval előbb-utóbb remélhetőleg lesz valami újdonság. Azt viszont nem tudom, akarunk-e hagyományos értelemben vett lemezt készíteni. Én a magam részéről már majdnem ott tartok, hogy készíthetnénk rajongói finanszírozásban egy EP-t, és ingyen hozzáférhetővé tehetnénk, vagy minden hónapban előállhatnánk egy új dallal – valami efféle hülyeségben gondolkodom… A zeneipar úgyis a feje tetejére állt, szóval, bassza meg, mindenképpen érdemes megpróbálkozni valami mással.”

A Shadows Fall európai turnéja augusztus 29-én indul Frankfurtban, és ahogyan Brian is említette, a legtöbb dátumon az Unearth társaságában lépnek fel. A párost szeptember 11-én Grazban és szeptember 13-án Linzben is meg lehet nézni, aki pedig csak a Shadows Fallra kíváncsi – bár ez ennyire tökéletes párosításnál furcsa lenne –, annak szeptember 10-én Prágáig kell utaznia. A banda legutóbbi lemeze 2012-ben jött ki Fire From The Sky címmel.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Devin Townsend Project - Budapest, Barba Negra Music Club, 2015. március 12.

 

Fates Warning - Budapest, A38, 2013. október 16.

 

Orphaned Land - Budapest, Club 202, 2013. október 4.

 

Jeff Loomis - Budapest, Dürer Kert, 2012. november 11.

 

Symphony X - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Paul Gilbert - Budapest, Diesel Klub, 2010. november 29.