Shock!

március 29.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Közös dallal jelentkezett Demmel, McClain, Ellefson és Schieppati

Közös dalt mutatott be Phil Demmel, Dave McClain, David Ellefson és Brandan Schieppati. A számot Robb Flynn korábban elutasította, ezért a Machine Head nem is rögzítette a Catharsis albumhoz.

0107demmel

The Permanent Decay címmel tett közzé egy friss szerzeményt a Machine Head két ex-tagja, Phil Demmel gitáros és Dave McClain dobos, akik a Megadeth basszusgitárosa, David Ellefson, illetve a Bleeding Through frontembere, Brandan Schieppati segítségével rögzítették a dalt.

„Volt elfekvőben néhány dalom, amelyeket egy korábbi zenekaromnak írtam és javasoltam is, hogy használjuk fel, de végül nem így történt”, mondja Demmel. „Nekem nagyon tetszettek, így aztán Dave McClainnel néhányat kidolgoztunk közülük. Egy ideig gondolkodtam, kinek kellene énekelnie. A feleségem Brandannal közösen játszik a Bleeding Through-ban, így aztán végül ő írta meg az összes énektémát, és fel is vettük vele a dalt. A végeredmény gyilkos lett. Ellefsonnal a tavalyi NAMM-on vetődött fel, hogy kellene csinálnunk valamit közösen, így mindez erre is tökéletes alkalmat jelentett. Nem tudjuk, hogy ez egy zenekar-e, nem tudjuk, mi is ez az egész, azt leszámítva, hogy mindannyian játszottunk ebben a dalban, és nekünk tetszik. Senki sem tudja, mit tartogat számunkra a jövő.” A szerzeményt alább máris meg lehet hallgatni.

 

Hozzászólások 

 
#3 Igor Igorovics 2020-01-07 10:25
"Nem tudjuk, hogy ez egy zenekar-e, nem tudjuk, mi is ez az egész, azt leszámítva, hogy mindannyian játszottunk ebben a dalban, és nekünk tetszik. Senki sem tudja, mit tartogat számunkra a jövő.”

Hát igen, Junior mondjuk a Megadeth mellett enm tudom, hogy tudná ezt csinálni. Viszont van egy Adam Duce nevű arc is...
Idézet
 
 
#2 Igazmondó 2020-01-07 10:16
Unalmas.
Idézet
 
 
#1 Robb 2020-01-07 06:00
Pedig jó kis MH nóta lehetett volna, csak nem illett a Catharsis túltolt, művészieskedős agymenésébe, ezért Robi bácsinál nem ment át a szűrőn. :-(
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Devin Townsend Project - Budapest, Barba Negra Music Club, 2015. március 12.

 

Eric Martin - Budapest, PeCsa Music Café, 2013. március 9.

 

Whitesnake - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. július 13.

 

Sting - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. június 30.

 

Overkill - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

Watch My Dying - Budapest, Almássy téri Szabadidőközpont, 2007. március 23.