Shock!

április 25.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Közös bandát alapított Matthew Barlow és Van Williams

Új zenekart hozott össze Matthew Barlow, az Iced Earth kétszer is távozott énekese, Freddie Vidales, a csapat ex-basszere, illetve Van Williams, a Nevermore tavaly kilépett dobosa. A projektnek egyelőre nincs neve, de máris dolgoznak első lemezük dalain.

„Noha még csak a korai szakaszban járunk, már most rendkívül izgalmasnak tartjuk az elkészült zenéket”, mondja Barlow, ám ennél bővebbet egyelőre nem árult el a formációról. A csapat az anyag elkészültével párhuzamosan kiadót is keres magának, és egy rövid YouTube klipes ízelítőt már közzé is tettek magukról, ami alább meg is tekinthető.

Barlow tavaly tavasszal lépett ki az Iced Earth soraiból, mivel a zenekar többet turnézott annál, mint amit családi kötelezettségei megengedtek neki. Van Williams szintén tavaly tavasszal maradt banda nélkül, amikor Jeff Loomisszal együtt megelégelték a Nevermore-ban zajló folyamatokat, és távoztak a seattle-i power metal csapatból. Freddie Vidales idén dobbantott Jon Schaffer mellől, de döntésének állítólagos privát okairól továbbra sem árul el semmit, azt azonban leszögezi: nem azért lépett ki a bandából, hogy ezt a szóban forgó projektet beindítsák.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Friss

Hozzászólások

Galériák

 

Cloudscape - Budapest, A38, 2014. március 13.

 

Roger Waters - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. június 22.

 

Nevermore - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Psychotic Waltz - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Apocalyptica - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. február 23.

 

Stratovarius - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. november 28.