Shock!

április 03.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Kompromisszummentes, tekerős metallal tér vissza Mike Chlasciak

Augusztus 14-én EP-vel jelentkezik a Rob Halford szólózenekarában megismert és nevet szerzett „Metal" Mike Chlasciak. A This Is War címet viselő kiadványra négy dal kerül majd fel, amelyek közül kettő instrumentális. Mike ezután még idén teljes anyaggal akar előrukkolni.

A This Is War Chlasciak saját CMM Entertainment kiadójánál jelenik majd meg kizárólag digitális formátumban, rajta a This Is War és a Hell No! című énekes dalokkal, illetve a Tonight We Ride és az M Is For Metal című instrumentálisokkal. Előbbiekben az Outworldből és a Vouganből ismert Carlos Zema énekel, Mike hangszeres társai pedig Kevin Talley dobos (Daath, Chimaira, Hate Eternal, Six Feet Under) és Mike LePond basszer (Symphony X).

Az EP-t még 2012 folyamán egy teljes nagylemez is követi majd ugyanebben a leosztásban, The Metalworker címmel. Az album producere maga Chlasciak volt, és nagyrészét saját stúdiójában, New Jerseyben rögzítették. A gitáros kompromisszummentes, beteg tekerésekkel fűszerezett metalként jellemzi a zenét.

 

Hozzászólások 

 
+1 #2 Equinox 2012-07-20 15:17
Painmuseum? Azzal régen szemeztem, aztán vmiért kimaradt. De a Halford koncertalbumon meg Cans albumán nagyon jó gitározás van, persze kérdés h mennyire iparosmunka amit ott nyújt vagy sajtá hozzájárulás (főként Cansnál)
Idézet
 
 
-1 #1 Neondreamer 2012-07-20 14:19
Amit eddig hallottam tőle az meglehetősen középszerű volt.
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Devin Townsend Project - Budapest, Barba Negra Music Club, 2015. március 12.

 

Anneke Van Giersbergen - Budapest, Club 202, 2014. április 4.

 

Thaurorod - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Solar Scream - Budapest, Dürer Kert, 2010. november 6.

 

Jerry Lee Lewis - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2010. október 31.

 

Beardfish - Budapest, A38, 2010. október 24.