Shock!

április 24.
szerda
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Komplett zenekarrá fejlődött az Audionerve

Teljes, koncertképes zenekarrá bővült az Audionerve, amely az Omega Diatribe gitárosa, Hájer Gergő szólóprojektjeként indult. A kezdő lépés egy klip lesz, utána pedig koncertezni is terveznek.

1129audionerve

Szeptemberben jelent meg az Audionerve Burn Your System című debütáló lemeze, ahol olyan zenészek működtek közre Hájer Gergő mellett, mint Nick Oshiro, Kevin Talley, Schrottner Tamás és Vincze Andres. A jelek ugyanakkor arra mutatnak, hogy nem feltétlenül csak stúdióprojektként kell gondolnunk az Audionerve-re. „Fantasztikus visszajelzéseket kaptunk a lemezre, ami nagyon sokat jelent nekem. Nem számítottam arra, hogy ekkora igény lenne a hallgatók részéről egy hasonló attitűdöt képviselő zenére 2017-ben, hiszen számomra az volt a legfontosabb, hogy szimplán csak kiadjam magamból ezeket a dalokat", mondja Gergő. „Az utóbbi néhány hónapban viszont annyit rágták a fülem ez ügyben, hogy csak színpadra kéne vinni a produkciót, hogy összeültünk néhány zenész barátommal, akikkel már régóta terveztük a közös zenélést, és elpróbáltunk néhány tételt. Úgy tűnt, hogy baromira működik a kémia közöttünk, és a dalok is hatalmasat szólnak élőben!"

A frissen összerántott zenekar gyorsan le is forgatott egy klipet, amely hamarosan elkészül – remélhetőleg a dolognak ezen túlmenően is lesz majd folytatása. Gergő mellett a lemezen is szereplő Vincze Andres énekes, Makai László dobos (Apey & The Pea), Csák „Carlose" Károly basszugitáros (gRain) és Höflinger Tamás gitáros (Omega Diatribe) alkotja az Audionerve majdani élő felállását.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Slipknot - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2015. február 5.

 

Queensryche - Budapest, Club 202, 2013. október 23.

 

Eric Martin - Budapest, PeCsa Music Café, 2013. március 9.

 

Die Krupps - Budapest, Dürer Kert, 2011. május 1.

 

Amorphis - Budapest, Diesel Klub, 2010. november 21.

 

Wendigo - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 11.