Shock!

április 19.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Komoly szemfertőzést kapott Bret Michaels

Ha valaki, hát a Poison frontember Bret Michaels aztán tényleg nem valami szerencsés az utóbbi években. Nem elég, hogy gyermekkora óta súlyos cukorbetegséggel küzd, tavaly agyvérzést kapott, idén januárban a szívén tátongó lyukat kellett megműteni, most pedig a szemével akadtak komoly problémák egy szaruhártya-fekély képében.

A 48 éves Bret szeme egy floridai klubban sérült meg nemrég. Az énekes szinte véletlenül keveredett fel a színpadra Panama Cityben, egy zsúfolásig telt éjszakai szórakozóhelyen, ahol eredetileg nem is tervezett koncertezni, de végül úgy alakult, hogy ingyen eljátszott néhány dalt a közönségnek a helyi muzsikusokkal. Miután azonban levonult a színpadról, megtörtént a baj. „Épp kifelé tartottam a klubból, amikor valaki odakiabált, hogy Bret, király vagy!, aztán hirtelen egy teli pohárnyi vodka-Red Bull landolt a fejemen. Eközben karcolódott meg a szemem", mondta a The Birmingham Newsnak a frontember. Szándékosságról ugyanakkor szó sem volt, mindössze szerencsétlen baleset történt.

A probléma azután fordult súlyosabbra, hogy Bret nem ment orvoshoz sajgó szemével, hanem házilag próbálta kikezelni a sérülést szemcseppekkel és egyéb különféle módokon. Az otthoni vajákoskodás eredménye egy csúnya fertőzés lett, aminek ellenszerét jelenleg még az énekes orvosai sem ismerik pontosan. Michaels kezelésekre jár, és egyelőre egyetlen nyilvános jelenését sem mondta le a történtek miatt. „Megtanultam nevetni a legnehezebb időkben is", mondta a lapnak Bret. „A nevetés segít optimistának maradnom... És mára már nagyon sok túlórapénzzel tartozom az őrangyalomnak is."

A kiskora óta súlyos cukorbeteg énekesre rájár a rúd, hiszen januárban szívműtétet kellett rajta végrehajtani egy születési rendellenesség miatt: két szívkamrája között abnormálisan áramlott a vér, a lyukat azonban csak 2010-es agyvérzése után észlelték az orvosok. Az operáció sikeres volt, és szerencsére a stroke sem járt nála tartós következményekkel, az intenzív gyógyterápiának köszönhetően mára gyakorlatilag teljesen meggyógyult.

A '80-as évek legnagyobb amerikai rocksztárjai közé tartozó Michaels az utóbbi években ismét az igazi celebek közé emelkedett az Egyesült Államokban, miután több sikeres valóságshow-ban is szerepelt. Az énekest tavaly a People magazin is a huszonöt legérdekesebb amerikai híresség közé választotta, és aktuális szólólemeze, a Custom Built is igen jól futott a tengerentúlon. Utóbbinak hamarosan a folytatása is megérkezik Once A Cowboy Always A Cowboy címmel.

A nyár folyamán a Poison a Mötley Crüe-vel közösen turnézza körbe az amerikai arénákat.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Symphony X - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Nevermore - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Poisonblack - Budapest, Dürer Kert, 2010. november 6.

 

Solar Scream - Budapest, Dürer Kert, 2010. november 6.

 

Wendigo - Budapest, Petőfi Csarnok, 2008. október 31.

 

Wendigo - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 11.