Shock!

április 27.
szombat
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Kómából tért vissza Turner, Appice és Franklin gitárosa

0817ratedNovember 7-én jelenik meg a Frontiersnél a Rated X nevű szupergroup első nagylemeze. Az eredetileg Legacy X-ként startolt banda tagjai Joe Lynn Turner énekes, Carmine Appice dobos, Tony Franklin basszusgitáros és Karl Cochran gitáros.

Már nem is tudtuk, mire van szüksége a világnak, de szerencsére megvilágosodtunk: egy újabb szupergroupra korosodó, ám kétségtelenül igen neves rockzenészektől! Az eredetileg Legacy X néven indult projektben eredetileg Bruce Kulick (korábban KISS, jelenleg Grand Funk Railroad) gitározott Joe Lynn Turner (Rainbow, Deep Purple, Yngwie Malmsteen), Carmine Appice (Vanilla Fudge, Cactus, Blue Murder) és Tony Franklin (Blue Murder, The Firm) mellett, majd átadta helyét Jeff Watsonnak (Night Ranger), hogy aztán a csapat végül mégis Karl Cochranban lelje meg a végső megoldást. Ő azelőtt Joe szólóbandájában gitározott, de többször dolgozott a KISS-szel is. Nagy szerencse, hogy most itt lehet, hiszen tavasszal egy stroke után pár napra kómába esett, amiből aztán szerencsére pár nap után magához tért.

A csapat irányvonaláról egyelőre nem lehet túl sokat tudni, de meglepődnénk, ha klasszikus hard rock helyett mondjuk death metallal vagy indusztriális muzsikával rukkolnának elő...

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Suicidal Tendencies - Budapest, Zöld Pardon, 2013. július 9.

 

Rise Against - Budapest, Sziget fesztivál, 2011. augusztus 10.

 

Mercenary - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Watch My Dying - Budapest, Kultiplex, 2005. november 12.

 

Wackor - Budapest, Kultiplex, 2005. október 8.

 

Wackor - Budapest, A38, 2004. szeptember 29.