Shock!

november 17.
vasárnap
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés
Shockmagazin

Kiújult limfómája miatt ismét kezelésekre szorul Vivian Campbell

0519vivSzomorú hírek érkeztek Vivian Campbelltől, aki két éve küzd a Hodgkin-limfómával, és tavalyi őssejt-terápiája után úgy tűnt, legyőzte a betegséget. A helyzet sajnos rosszabbra fordult, a Def Leppard gitárosánál ismét kiújult a rák.

„Sajnos ismét visszatért a rákos megbetegedésem, ami nagyon elszomorít”, tette közzé a Facebookon az 52 éves gitáros. „Ám amiatt tényleg vigasztalhatatlan vagyok, hogy így most egy ideig nem leszek képes ellátni a feladataimat. Jelenleg is egyeztetem az orvosaimmal a kezelésem időbeosztását, és mindnyájatokkal nagyon hamar találkozom majd. Mindenkitől bocsánatot kérek.”

Campbellnél 2013-ban állapítottak meg limfómás megbetegedést, amellyel a gitáros elképesztő erővel szállt szembe, és amikor lehetősége nyílt rá, még turnézott is a kezelések közben. Az elmúlt két évben lefolytatott három környi kemoterápiás kezelés után októberben őssejt-transzplantáción esett át, és ezután úgy tűnt, minden jó irányban halad, de eszerint sajnos mégsem…

A Def Leppard aktuális észak-amerikai turnéja június 23-án startol Tampában, a STYX és a Tesla társaságában, és egészen október közepéig tart. Ezeken a koncerteken vélhetően ismét Steve Brown, a Trixter gitárosa ugrik majd be Viv helyére, aki már tavaly is helyettesítette őt pár bulin. A zenekar májusi prágai koncertjéről itt olvashatsz.

 

Hozzászólások 

 
+5 #2 queensryche999 2015-06-21 16:01
Azért az beszarás, hogy bocsánatot kér, amiért a terápiát választja a színpad helyett. Nehogy félreértsétek, nem rosszból írom, de akitől emiatt bocsánatot kell kérni (létezik ilyen?), az bassza meg. Jobbulást Vivian!
Idézet
 
 
+7 #1 frontiers 2015-06-21 11:09
Prágában nagy öröm volt hallani, amikor Joe úgy mutatta be, hogy az egészséges Vivian Cambell, most ez eléggé sokkolt! Jobbulást neki és remélem, láthatom még a bandával. Hihetetlen, a világ legszerencsétle nebb zenekara címet is megkaphatnák és ennek ellenére még mindig együtt vannak, na ez a tiszteletremélt ó!
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Iron Maiden - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. június 3.

 

Deep Purple - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. február 17.

 

Suicidal Tendencies - Budapest, Zöld Pardon, 2012. július 11.

 

Roger Waters - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. június 22.

 

Thaurorod - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Wendigo - Budapest, Kultiplex, 2007. január 12.