Shock!

április 30.
kedd
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

„Vivian mentálisan attól van jól, hogy turnézik”

1013dlA Def Leppard minden világraszóló sikere ellenére is közismerten balszerencsés zenekar, így sajnos Vivian Campbell limfómás megbetegedésére sem lehet azt mondani, hogy különösebben kilógna a csapat történetéből. A gitáros betegsége ellenére is elszántan turnézik a csapattal a KISS-szel közösen, és zenésztársai elismerését is maximális mértékben sikerült kivívnia ezzel.

„Nem mondanám, hogy Vivian minden nap jól érzi magát, de mentálisan attól van jól, hogy turnézik a csapattal ahelyett, hogy otthon ülne és malmozna, miközben azt mondogatja: rákos vagyok, rákos vagyok”, érzékeltette a helyzetet Joe Elliott énekes az Atlantic Cityben működő 100.7 WZXL rádiónak. „Itt van, és dolgozik. Tegnap épp kezelésen volt, de beszéltem a feleségével reggel, és azt mondta, ma már jobban van. Mivel most épp szünnapjaink vannak, a következő koncertre már jó formában lesz. Igazából csak egy tényleg nagyon rossz napja volt a turnén, Los Angelesben, miután egy elképesztő adagot nyomtak bele a kemón. Rosszul volt nagyon, de így is színpadra állt, és elvégezte a dolgát. És a legtöbb estén kifejezetten fantasztikusan teljesített, tényleg egyre erősebb. A szeptemberi őssejt-terápia pedig remélhetőleg örökre pontot tesz majd ennek az egésznek a végére…”

A Def Leppard az év elején már megkezdte egy új nagylemez munkálatait. Novemberben véglegesíteni is akarják az anyagot, amely a mostani tervek szerint 2015 tavaszán jelenhet meg.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

The Winery Dogs - Budapest, Barba Negra Music Club, 2016. február 17.

 

Anthrax - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. június 3.

 

Paul Gilbert - Budapest, Diesel Klub, 2010. november 29.

 

Poisonblack - Budapest, Dürer Kert, 2010. november 6.

 

ZZ Top - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2009. október 15.

 

Wackor - Budapest, A38, 2004. szeptember 29.