Shock!

március 29.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

KISS: nem kell elhinni minden pletykát...

Gene Simmons szerint szó sincs arról, hogy a jövő év elején új albummal jelentkező KISS-be visszatérne az eredeti gitáros, Ace Frehley, de azt elismerte, hogy szeptember 12-én valóban együtt vacsorázott a bandából véglegesen 2002-ben távozott muzsikussal.

„Nagyon kellemes, baráti vacsoráról volt szó, csodálatos érzés volt ismét látni Ace-t”, írta Simmons a Twitteren a felreppent pletykákra reagálva. „Egészségesnek és boldognak tűnt. Semmi egyébről nem beszéltünk. Kérem, senki se terjesszen híreszteléseket. Ace és én egyaránt elégedettek vagyunk az életünkkel, és semmin sem tervezünk változtatni.”

Ace és a dobos Peter Criss hosszú évek után a KISS 1995-ös MTV unplugged koncertjén léptek először színpadra Paul Stanleyvel és Simmonsszal, akkor még maszk nélkül, majd a következő évben hivatalosan is visszatértek a fedélzetre egy minden képzeletet felülmúlóan sikeres turné erejéig. Később a bandában ismét feltámadtak a régi problémák, és noha a nosztalgiaturnék továbbra is remekül mentek, azt ma már senki sem tagadja, hogy Frehley igazából alig játszott az 1998-as Psycho Circus lemezen. A gitáros végül 2002-ben, a dobos pedig 2004-ben hagyta ott a fedélzetet ismét, a zenekar azóta Tommy Thayer gitárossal és Eric Singer dobossal pótolja őket, akik Ace és Peter sminkjeit viselik. Frehley utoljára 2009-ben jelentkezett albummal Anomaly címmel, ami aránylag sikeresnek is bizonyult. Koncertcsapatában jelenleg Todd Youth gitározik, Anthony Esposito basszusgitározik és Scott Coogan dobol. November 1-jén a gitáros megjelenteti önéletrajzi könyvét No Regrets: A Rock’N’Roll Memoir címmel, majd az észak-walesi Hard Rock Hell V fesztiválon elejétől végéig eljátssza legendás 1978-as szólólemezét.

A KISS 2012 elején megjelenő új albumának Monster lesz a címe, és a zenekar még az előző Sonic Boomnál is erősebbnek ígéri. A KISS tavalyi budapesti koncertjéről itt olvashatsz.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Slipknot - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2015. február 5.

 

Cloudscape - Budapest, A38, 2014. március 13.

 

Anthrax - Budapest, Budapest Park, 2013. július 30.

 

Leander Rising - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2013. február 7.

 

K3 - Budapest, Diesel Klub, 2011. május 19.

 

30 Seconds To Mars - Budapest, Sziget fesztivál, 2010. augusztus 13.