Shock!

április 16.
kedd
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

KISS: Londonban játszották először a Hell Or Hallelujah-t

Élőben is debütált szerda este Londonban az új KISS lemez, a Monster első single-je, a Hell Or Hallelujah, amely az alábbiakban meg is hallgatható. Az album a mostani állás szerint október közepe táján jelenhet meg, addig azonban Paul Stanley-ékre még az idei nyár leghúzósabb amerikai rockturnéja vár.

Július 4-én este a londoni The Forumban, a szokásosnál jóval kisebb helyen lépett fel a KISS, akik hamarosan közös észak-amerikai turnéra indulnak a Mötley Crüe társaságában. Nem tudni, mennyiben lehet következtetni a londoni koncertprogramból a turnén játszandó dalokra, de a KISS szerda este nem vezetett elő különösebb meglepetéseket. A műsor egyetlen igazi érdekessége az októberben megjelenő Monster lemez első kislemezdala, a Hell Or Hallelujah élő debütálása volt, amelynek alább hivatalos szöveges videója és koncertfelvétele is megtekinthető.

A Monster producere ismét Paul Stanley énekes/gitáros volt, de Greg Collins is segített neki a munkában. A lemez borítója stílusában a klasszikus 1976-os Destroyerét idézi majd modern formában, és olyan dalok kerülnek fel rá a Hell Or Hallelujah mellett, mint a Born To Be A Sinner, az Outta This World, az Are You Ready?, a Freak, az All For The Love Of Rock & Roll, a Back To The Stone Age és a Wall Of Sound. „Nincs szimfonikus zenekar, fiúkórus, billentyű, külső producer vagy dalszerző", mondja a lemezről Gene Simmons énekes/basszer. „Magunkból merítettünk inspirációt, hiszen Tommy Thayer és Eric Singer újból feltöltötték energiával ezt a zenekart a munkaetikájukkal és tehetségükkel. Ez az album igazi zenekari munka gyümölcse, a KISS igazi behemóttá vált. Oda merészkedünk, ahol azelőtt egyetlen csapat sem járt még."

Londonban a csapat az alábbi dalokat játszotta:

01. Detroit Rock City
02. Hell Or Hallelujah
03. Deuce
04. Shout It Out Loud
05. Makin' Love
06. I Love It Loud
07. Shock Me
08. Calling Dr. Love
09. 100,000 Years
10. Love Gun
11. Black Diamond
---
12. Crazy Crazy Nights
13. Lick It Up
14. Rock And Roll All Nite

A KISS legutóbbi lemeze, a Sonic Boom 2009-ben jelent meg.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

King 810 - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2015. február 5.

 

Slayer - Tokaj, Hegyalja Fesztivál, 2011. július 15.

 

Nevermore - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Heathen - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

Sodom - Budapest, Diesel Klub, 2011. február 13.

 

Watch My Dying - Budapest, Almássy téri Szabadidőközpont, 2007. március 23.