Shock!

április 19.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

KISS: együttműködés a Hello Kittyvel?

Gene Simmons gondolt egyet, és rájött, miből nem csinált még pénzt a KISS. Mivel az évek során a koporsó, az autó és a vécépapír is sorra került, a Hello Kitty ajándéktárgyak azonban még kimaradtak a szórásból, a nagy nyelvöltögető a hétvégén a japán Sanrio cég vezetőivel folytatott tárgyalásokat.

Simmons a Twitteren írt a megbeszélésekről azok kezdete előtt, de részleteket sem előtte, sem utána nem közölt. Az 1974-ben Simizu Ikuko által rajzolt macskát, Kittyt mintázó termékek világszerte több mint hetven országban kaphatóak, és hozzávetőleg 50 ezer különböző árut forgalmaznak a jellegzetes figurával. A Hello Kitty márka évente átlagosan több mint félmilliárd eurónak megfelelő jenes forgalmat hoz a Sanriónak, vagyis nem csoda, hogy a rockszíntér legnagyobb üzletembere itt is megszimatolta a bizniszt. Úttörőnek azonban nem mondhatja magát, mert egy japán rockcsapat, az X Japan már együttműködik a céggel. Egyelőre nem tudni, hogy csupán KISS-sminkes macskaplüssállatokra, netán más termékekre is számíthatunk majd, ha létrejön az üzlet.

Gene eközben azért az új KISS albumon is nagyban dolgozik társaival, hiszen a banda április közepe óta a stúdióban gyűri az új dalokat. A még cím nélküli friss anyag a tagok szerint állva hagyja majd a legutóbbi Sonic Boomot. Márciusban Gene azt mondta a készülő dalokról egy rádióinterjúban, hogy azok nagyjából az előző album vonalán haladnak tovább. „A következő lépést jelentik a Sonic Boom után. Nagyon egyszerű, egyenes rocknótákról van szó. Semmi ballada, semmi billentyű, semmi semmi, csak és kizárólag rock. Több dalt is közösen írtunk együtt, mind a négyen, és most sincsenek külső dalszerzők, csak a banda. Azt csináljuk, amit az első három album idején: mi magunk írjuk a nótákat. Már majdnem az összes elkészült, sőt, őszintén szólva kicsit sok dalunk is van. Nagyjából húsz-huszonöt olyan szám állt össze, ami jól szól..."

A KISS felállása a legutóbbi lemezhez és a tavalyi budapesti koncerthez képest változatlan, tehát a két nagy öreg, Stanley és Simmons mellett Tommy Thayer gitározik és Eric Singer dobol. Az album produceri teendőit valószínűleg ismét Paul Stanley látja majd el, akárcsak legutóbb. A Sonic Boom egyébként komoly eredményeket produkált, és a KISS valaha produkált legjobb amerikai listás helyezését érte el, amikor a Billboard Top 200 második helyén nyitott.

 

Hozzászólások 

 
#3 Kiara 2011-06-21 08:52
Mar a koporso is verciki volt ! !
Idézet
 
 
#2 kamikaze 2011-06-21 08:29
Öreg korára mindenki meghülyül? Vagy nincs elég pénze Simmons papának? Pedig annak idején örültem neki, mikor megtudtam, hogy magyar ősei vannak. De ez vérciki!
Idézet
 
 
#1 Venomádi 2011-06-20 21:26
Szánalmas..:)
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Peter Gabriel - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. május 6.

 

Nickelback - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2013. november 8.

 

Lillian Axe - Budapest, Club 202, 2012. szeptember 12.

 

Within Temptation - Budapest, Sziget fesztivál, 2011. augusztus 10.

 

Destruction - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

Wackor - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 8.