Shock!

február 23.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

KISS-díszkivilágítást kap az Empire State Building a zenekar hétvégi utolsó koncertjei tiszteletére

Pályafutása utolsó koncertjeit adja a hétvégén a KISS. Paul Stanley, Gene Simmons, Tommy Thayer és Eric Singer hazai pályán, a New York-i Madison Square Gardenben lép utoljára színpadra.

1130kisss

Noha a finisben Paul Stanley elkapott egy masszív influenzát, így néhány állomás meghiúsult, végül csak elérkezett a pillanat: december 1-2-án, a New York-i Madison Square Gardenben lezárul a KISS End Of The Road búcsúturnéja, és ezzel a zenekar visszavonul az aktív koncertezéstől. A csapat természetesen megadja a módját a finálénak: a városban számos programot szerveznek a koncertek felvezetéseként, és november 30-án, szürkülettől egészen hajnali 2 óráig még az Empire State Building is különleges, a KISS-hez kapcsolódó díszkivilágításba borul majd – utóbbit itt lehet majd figyelemmel kísérni.

Noha a csapat párszor már korábban is belengette a visszavonulást, Gene Simmons szerint ezúttal nem fognak kitáncolni a dologból, igaz, a Rolling Stone-nak adott interjújában pár hete egy könnyítést már tett maguknak: akkor megesküdött rá, hogy a mostani fellépések lesznek a KISS utolsó, sminkben lejátszott koncertjei. A búcsúbulikon jelen állás szerint nem várható az eredeti felállás két inaktív tagja, Ace Frehley és Peter Criss felbukkanása. A szombati koncert a PPV.com oldalon, fizetős szolgáltatásként nézhető lesz.

A KISS búcsúturnéja tavaly nyáron Budapestet is elérte.

 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Alter Bridge - Budapest, Petőfi Csarnok, 2014. június 11.

 

Magma Rise - Budapest, Club 202, 2011. május 11.

 

Slayer - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. április 8.

 

Die Hard - Budapest, Diesel Klub, 2011. február 13.

 

Wackor - Budapest, Kultiplex, 2005. október 8.

 

Wackor - Budapest, Süss Fel Nap, 2005. február 8.