Shock!

április 19.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

KISS: a Destroyer és a Revenge utódja lesz a Monster

Amint azt mi is rebesgettük a múlt héten, valóban Monster lesz a 2012 elején megjelenő új KISS nagylemez címe, amit a zenekar még az előző Sonic Boomnál is erősebbnek ígér. Az albumon nem lesznek balladák, nyers, súlyos anyag várható.

„A Sonic Boom kiemelkedő jelentőségű lemez volt a pályánkon", magyarázta Paul Stanley énekes/gitáros a Classic Rock magazinnak adott interjújában. „Tudatában voltunk annak, kik vagyunk előadókként, zeneszerzőként, lemezkészítőként azonban ismét meg kellett alapoznunk a dolgainkat. Ez meg is történt, így aztán most jóval könnyebben és magabiztosabban állhattunk a munkához." „Ez az új lemez súlyosabb a Sonic Boomnál", tette hozzá Gene Simmons énekes/basszusgitáros. „Olyan, mintha csak a Destroyer és a Revenge keveréke lenne."

A banda összesen mintegy negyven dalt írt a Monsterhez, amiből eddig nyolcat vettek fel, és további kettőt terveznek feltenni a végleges verzióra. Pár bónusztéma még ezeken felül is felbukkanhat itt-ott, ezekről azonban egyelőre nem árultak el további információkat. Ami az elkészült dalokat illeti, Stanley szerint szinte biztos, hogy a lemez nyitószáma a Hell Or Hallelujah lesz, emellett pedig olyan témák szerepelnek majd a Monsteren, mint a Born To Be A Sinner, a Tommy Thayer gitáros jegyezte Out Of This World, a Wall Of Sound vagy az Are Your Ready?, amit a banda négyesben írt. Akárcsak legutóbb, a zenekar most is külső megfejtők nélkül dolgozik, a produceri teendőket Stanley látja el.

A KISS tavalyi budapesti koncertjéről itt olvashatsz.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Anneke Van Giersbergen - Budapest, Club 202, 2014. április 4.

 

Jeff Loomis - Budapest, Dürer Kert, 2012. november 11.

 

Roger Waters - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. június 22.

 

Destruction - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

Apocalyptica - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. február 23.

 

Winger - Budapest, A38, 2009. december 9.