Shock!

április 25.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Kirúgta az Onslaught a kisegítő Neil Turbint

1128onsturBeugró jelleggel Neil Turbinnel futott neki aktuális amerikai turnéjának az Onslaught, ám az Anthrax ős-frontemberét végül a koncertsorozat vége előtt pár nappal ki is rúgták a körútról. Sy Keeler frontember fia betegsége miatt nem tudta elkísérni társait a koncertekre.

Az Onslaught indoklása szerint Turbintől azért kellett megválni mindössze két koncerttel a turné vége előtt, mert az énekes nem tanulta meg rendesen a zenekar dalait, és még az utolsó közös bulin is monitorról puskázott. A hátralévő két koncerten kényszermegoldásként Nige Rockett gitáros vállalta be Sy Keeler témáit. Miután az Onslaught közzétette a vonatkozó nyilatkozatot, Turbin természetesen totálisan kiakadt, és azt állította: a szakításnak anyagi okai voltak, magyarán szólva Rockett egyszerűen nem fizette ki őt rendesen, és valójában ő hagyta ott a brit thrashereket. A monitorosdit baromságnak minősítette, ám ugyanakkor nem tagadta azt sem, hogy nem tanulta meg rendesen a szövegeket, hiszen a turné előtt sosem próbált a csapattal, és négy hét nem bizonyult számára elegendőnek ennyi szöveg megjegyzéséhez (nem, nem viccelünk). Emellett Rockett passzívan agresszív viselkedésére és karcos modorára is panaszkodott.

Ezt természetesen a gitáros sem hagyhatta szó nélkül, és Neil facebookos bejegyzése alá bekommentelte, hogy Turbint természetesen a szerződésében foglaltaknak megfelelően kifizették, ráadásul háromszor annyit kapott, mint bárki más a zenekarból. Emellett perrel fenyegette meg Neilt, az énekes azonban törölte ezeket a kommenteket.

Vélhetően folytatása következik...

 

Hozzászólások 

 
-6 #2 Richard Linklater 2014-11-28 20:19
Ez a csávó szánalmas... a Fistful of Metal-on túl neki megszűnik az élet. Di'anno-val meg az Oliver/Dawson duóval csinálhatnának egy szupergruppot, de mehetne bele Bláz meg Ripper is!
Idézet
 
 
-1 #1 Sárvári Gábor 2014-11-28 08:16
Fasza Te!
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Anthrax - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. június 3.

 

Helloween - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. november 28.

 

Amorphis - Budapest, Diesel Klub, 2010. november 21.

 

Poisonblack - Budapest, Dürer Kert, 2010. november 6.

 

Wisdom - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 14.

 

Whitesnake Tribute Band - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. május 4.