Shock!

március 29.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Kilépett a Testamentből Paul Bostaph

Habár Paul Bostaph felgyógyulni látszik rejtélyes sérüléséből, az már biztos, hogy a Testamentbe nem tér vissza: Chuck Billy énekes egy friss interjúban a dobos kilépéséről számolt be.

„Múlt héten derült ki, hogy Paul Bostaph nem tér vissza a zenekarba, mert egy új, saját projektbe kezd, és a saját dolgaival szeretne foglalkozni”, nyilatkozta a Terrorizernek Chuck Billy énekes, aki szerint a válás baráti volt. „Haverok vagyunk, egyszerűen csak arról van szó, hogy Paul úgy érzi: karrierjének ezen a pontján több beleszólást szeretne a dalok megalkotásában, és ezt az új projektjében teheti meg igazán. Nálunk többnyire Eric (Eric Peterson gitáros) a fő dalszerző – ez az utóbbi huszonöt évben mindig is így volt.”

A Testament a közeljövőben meghallgatásokat tart majd a potenciális jelöltek számára. Billy szerint a banda nem kisegítőkben, hanem teljes jogú tagban gondolkodik. Az aktuális amerikai turnén John Tempesta és Gene Hoglan segítette ki a bandát, a jövő tavaszra várható The Dark Roots Of Earth album oroszlánrészét pedig Hoglan ütötte fel, két dalt áteresztve Chris Adlernek.

A thrash vándormadárnak is nyugodtan nevezhető Bostaph 2008-ban lépett be a Testamentbe. Nem a mostani az első furcsa távozása: a Slayerből annak idején kétszer is távozott, először azért, hogy egy Truth About Seafood nevű jazz formációban muzsikáljon, másodszorra pedig egy szintén titokzatos könyöksérülés miatt. Egyelőre nem tudni, hogy a Billy által emlegetett új projekt a Blackgates-e, vagy netán egy másik új zenekar.

 

Hozzászólások 

 
#2 TelekiPál 2011-12-02 08:43
Én ezt a "fő dalszerző" dolgot sosem értettem, akkor mit csinálnak a "mellék dalszerzők"? Mindig azt hittem, hogy a zeneszerzés csapatjáték, de ilyenkor mindig az a benyomásom, mintha a fő dalszerző kikiáltásával mindenki lepöckölné a munkát a válláról és átmenne úgymond bólogató jánosba.
Idézet
 
 
+1 #1 Bakó Ádám 2011-12-02 06:44
hát ez így nem vagány :( egyik leggroove-osabb thrashdobos, és most a Testamentet is otthagyta... habár ki tudja mi következik
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Anthrax - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. június 3.

 

Peter Gabriel - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. május 6.

 

Cloudscape - Budapest, A38, 2014. március 13.

 

Wendigo - Budapest, Petőfi Csarnok, 2008. október 31.

 

Watch My Dying - Budapest, Kultiplex, 2007. július 11.

 

Wackor - Budapest, Petőfi Csarnok, 2008. október 31.