Shock!

március 29.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Kikalapált dalok: meghallgatható egy újabb adagnyi Kalapács-feldolgozás

kalapacs1_cKét Kalapács-lemez is megjelenik idén ősszel: az egyik egy hagyományos soralbum lesz, a másik pedig egy tribute-kiadvány, amelyen hazai előadók játsszák Józsiék egy-egy dalát. Egy nagyobb adagnyi újabb átértelmezés máris meghallgatható.

„2020 minden nehézség ellenére a Kalapács zenekar nagyon fontos, jubileumi éve, és nagyon izgalmas meglepetésekkel készülünk nektek a huszadik zenekari szülinapunkra”, tette közzé a csapat. „November elején egyszerre két Kalapács-kiadvány is napvilágot lát. Világvégre címmel egy vadonatúj stúdióalbum, tizenkét új Kalapács-dallal, a tervek szerint CD-n, MK-n és LP-n is. Kikalapált dalok címmel pedig egy nagyon különleges, harmincdalos dupla feldolgozás album, amelyen harminc különböző zenekar játszik egy-egy Kalapács-dalt az elmúlt húsz év lemezeiről. Barátok, pályatársak, klasszikus bandák és feltörekvő, izgalmas új csapatok: természetesen a rock/metál mezőny legjobbjai, de lesz pár nagyon érdekes kakukktojás is. Ez a lemez elsősorban a legfanatikusabb Kalapács-barátok számára, előjegyzésben lesz elérhető az új albummal együtt.”

A zenekar hozzáteszi: ha valakinek ismerős a borító, az cseppet sem a véletlen műve. Az utóbbi napokban számos újabb dal vált meghallgathatóvá a kiadványról.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Anthrax - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. június 3.

 

Motörhead - Budapest, Sziget fesztivál, 2011. augusztus 10.

 

Within Temptation - Budapest, Sziget fesztivál, 2011. augusztus 10.

 

Roger Waters - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. június 22.

 

K3 - Budapest, Diesel Klub, 2011. május 19.

 

Muse - Budapest, Sziget fesztivál, 2010. augusztus 15.