Shock!

május 03.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

„Kicsit másban gondolkodtunk most, így mind a négy nóta az Insomnium lágyabb oldalát szemlélteti”

Több új dalt is kihozott az utóbbi időszakban az Insomnium. A számok egy új EP-re kerültek fel, amely pénteken jelent meg, és most egy friss klip is készült az egyikhez.

0320insomnium

Argent Moon a címe annak a négyszámos EP-nek, amelyet szeptember 17-én hozott ki a Century Mediánál a finn Insomnium. A zenekar az utóbbi hónapok folyamán három új dalt is megjelentetett The Conjurer, The Reticent és The Antagonist címmel, most pedig a negyedik dal, a The Wanderer videója is megtekinthető.

„Kíváncsiak voltunk, milyen új zenék indultak növekedésnek a karantén sötétjében és nyomorúságában – mondja Niilo Sevänen frontember. – Ezeket a hangulatokat csatornáztuk be a dalokba. Kicsit másban gondolkodtunk most, így mind a négy nóta az Insomnium lágyabb oldalát szemlélteti, a balladákat és a finomabb vonalat, akusztikus gitárokkal és tiszta énekkel: a szívedbe ólálkodó szenvedést és agóniát, amikor egyre hosszabbak az éjszakák. De senki se féljen, nem változott a stílusunk, a következő album megint másmilyen lesz. Felhasználtuk minden balladás ötletünket, szóval lehet, hogy ott meg csak blastbeatek szerepelnek majd. Meglátjuk…”

Címkék:

 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Slipknot - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2015. február 5.

 

Red Dragon Cartel - Budapest, A38, 2014. május 5.

 

Royal Hunt - Budapest, A38, 2014. március 13.

 

Leander Rising - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2013. február 7.

 

Marty Friedman - Budapest, Diesel Klub, 2011. május 19.

 

Stratovarius - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. november 28.