Shock!

március 29.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Kettévált út: a második dal a Turbo új albumáról

Évek óta csupán szórványosan koncertezget a Turbo zenekar, most azonban hamarosan visszatérnek egy új, magyar nyelvű albummal. A Csillagból emberré anyagról most meghallgatható a második új dal is.

0922turbo

turbo_c2015-ben vett vissza a sebességből a Turbo, akik ugyan nem oszlottak fel, de azóta csak egy-két kiemelt vagy különleges koncert erejéig álltak a nyilvánosság elé. A jelek szerint ennek most vége: a zenekar Túl a fényen címmel nemrég bemutatott egy dalt, amely – mint címéből is kitalálható – magyar nyelvű, és egy hamarosan megjelenő új albumot hivatott felvezetni. Az anyag címe Csillagból emberré lesz, és a Pannónia Stúdióban rögzítették Hidasi Barnabás utómunkálataival. A második dal Kettévált út címmel máris meghallgatható.

A Turbóval legközelebb október 18-án, az A38 Hajón lehet élőben találkozni. Részletek itt. A zenekar korábban három angol nyelvű, komoly kritikai- és közönségsikert aratott nagylemezt jelentetett meg, ezek közül a legutolsó a 2014-es Pentagram volt. Később még kijött tőlük az akusztikus Lullabies For Awakening című gyűjtemény is.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

The Treatment - Budapest, Petőfi Csarnok, 2014. június 11.

 

Orphaned Land - Budapest, Club 202, 2013. október 4.

 

Depeche Mode - Budapest, Puskás Ferenc Stadion, 2013. május 21.

 

Leander Rising - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2013. február 7.

 

Destruction - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

Watch My Dying - Gödöllő, Trafó, 2003. május 23.