Shock!

október 16.
szerda
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés
Shockmagazin

Kettévált út: a második dal a Turbo új albumáról

Évek óta csupán szórványosan koncertezget a Turbo zenekar, most azonban hamarosan visszatérnek egy új, magyar nyelvű albummal. A Csillagból emberré anyagról most meghallgatható a második új dal is.

0922turbo

turbo_c2015-ben vett vissza a sebességből a Turbo, akik ugyan nem oszlottak fel, de azóta csak egy-két kiemelt vagy különleges koncert erejéig álltak a nyilvánosság elé. A jelek szerint ennek most vége: a zenekar Túl a fényen címmel nemrég bemutatott egy dalt, amely – mint címéből is kitalálható – magyar nyelvű, és egy hamarosan megjelenő új albumot hivatott felvezetni. Az anyag címe Csillagból emberré lesz, és a Pannónia Stúdióban rögzítették Hidasi Barnabás utómunkálataival. A második dal Kettévált út címmel máris meghallgatható.

A Turbóval legközelebb október 18-án, az A38 Hajón lehet élőben találkozni. Részletek itt. A zenekar korábban három angol nyelvű, komoly kritikai- és közönségsikert aratott nagylemezt jelentetett meg, ezek közül a legutolsó a 2014-es Pentagram volt. Később még kijött tőlük az akusztikus Lullabies For Awakening című gyűjtemény is.

 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

King 810 - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2015. február 5.

 

Iron Maiden - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. június 3.

 

Eric Martin - Budapest, PeCsa Music Café, 2013. március 9.

 

Lillian Axe - Budapest, Club 202, 2012. szeptember 12.

 

Wendigo - Budapest, A38, 2005. április 29.

 

Wendigo - Budapest, Wigwam, 2004. október 29.