Shock!

március 02.
szombat
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Két tagját is kirúgta a Hellyeah

Két tagtól is megvált a negyedik lemezének megjelenésére készülő Hellyeah: Vinnie Paulék a Mudvayne-ből ismert Greg Tribbett gitárosnak és Bob „Zilla” Kakaha basszernek is búcsút intettek. A csapat új albuma, a Blood For Blood az eredeti tervekhez képest némi csúszással, június 9-én jelenik meg.

„A változások szükségesek voltak, és az embereknek egyszerű feltételezésekbe bocsátkozni vagy indokokat látni a döntés mögé”, indokolta a Facebookon a zenekar. „Ne találgassatok. A szakítás a javunkat szolgálta, és amikor meghallgatjátok az új albumot, meg fogjátok érteni ezt.” Tribbett (a kép balszélén) alapító tagja volt a Hellyeah-nek Vinnie Paul és Chad Gray énekes mellett, de Bob Zilla (jobbszélen) is régi közös múltra tekinthet vissza a Pantera ex-dobosával, hiszen annak idején még a Damageplanben kezdtek el közösen zenélni. A csapat új basszere mindenesetre máris megvan Kyle Sanders személyében, akit a Bloodsimple-ből lehet ismerni, Tribbett utódja egyelőre nem ismert.

A Hellyeah negyedik albuma, a Kevin Churko producerrel készített Blood For Blood június 9-én jelenik meg az eredetileg tervezett tavaszi dátum helyett, rajta az alábbi dalokkal:

01. Sangre Por Sangre (Blood For Blood)
02. Demons In The Dirt
03. Soul Killer
04. Moth
05. Cross To Bier (Cradle Of Bones)
06. DMF
07. Gift
08. Hush
09. Say When
10. Black December

A zenekar tavasztól már turnézik az Egyesült Államokban. A Hellyeah legutóbbi albuma 2012 nyarán jött ki Band Of Brothers címmel.

Címkék:

 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Royal Hunt - Budapest, A38, 2014. március 13.

 

Eric Martin - Budapest, PeCsa Music Café, 2013. március 9.

 

Portnoy, Sheehan, MacAlpine, Sherinian - Budapest, PeCsa Music Hall, 2012. október 19.

 

Helstar - Budapest, Club 202, 2012. szeptember 12.

 

Magma Rise - Budapest, Club 202, 2011. május 11.

 

Orphaned Land - Budapest, Diesel Klub, 2010. november 21.