Shock!

április 25.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Két klip is megtekinthető az Amberjack májusban érkező új albumáról

Két friss felvétellel is szolgálhatunk az Amberjack zenekartól: a csapat bemutatta a Promised Land című dalt a tavasszal érkező új albumról, és egy klipet is közzéttek másik friss számukhoz, az On Your Kneeshez.

0229amberjack

Mozgalmas tavalyi évet tudhat maga mögött az Amberjack, sok koncerttel és személyi változásokkal, amelynek eredményeképpen a csapat öttagú lett: Láng Vince énekes és Remete Marceell giáros, valamint a billentyűs Budai Benjamin és a basszusgitáros Németh Csaba mellett a dobos Moczó Martin lett az új családtag. A zenekar második nagylemeze májusban jelenik meg Audiopsy címmel, amely három évvel követi a sorban a bemutatkozó Stormot, és már két dal is meghallgatható róla. Ezek közül az egyik a Promised Land címet viseli, a másik pedig az On Your Knees: utóbbi klipet a világhírű amerikai zenei producer és filmrendező, Eric Gast rendezte.

A lemezbemutató koncert május 1-én lesz a Mika Tivadar Mulatóban, de addig is fellép a csapat a Barba Negrában április 3-án a Bikini vendégzenekaraként, előtte pedig Szegeden, március 27-én a SZERR fesztiválon.

Címkék:

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

King 810 - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2015. február 5.

 

Whitesnake - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. július 13.

 

Mátyás Attila Band - Budapest, A38, 2011. július 2.

 

Accept - Budapest, Club 202, 2011. február 2.

 

Stuck Mojo - Budapest, Dürer Kert, 2010. november 2.

 

Wendigo - Budapest, Petőfi Csarnok, 2008. október 31.