Shock!

április 26.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Két évtized után végre új albumot jelentet meg Szekeres Tamás

szekerestamas_cHúsz év után új szólólemezzel jelentkezik Szekeres Tamás. A White Shapes Of Blue november elején kerül a boltokba.

Egészen hihetetlen, de utoljára húsz éve adott ki szólólemezt Szekeres Tamás. Most végre megérkezik az 1999-es King Street Blues folytatása, rajta tizenkét friss szerzeménnyel. A kiadó GrundRecords tervei szerint november 8-án, a Papp László Budapest Sportarénában megrendezendő Omega / Nazareth-koncerten már lehet majd kapni a tizenkét dalból álló gyűjteményt.

Szekeres Tamás 1989-ben Magyarországon úttörő módon jelentetett meg először instrumentális rockgitár lemezt Guitarmania címmel, majd az általa képviselt műfajt külföldön is sikerrel népszerűsítette. A világ számos országában jelentek meg a lemezei, szerepelt az MTV azóta már megszűnt rockzenei műsorában, és részt vett európai és tengerentúli turnén is Tony MacAlpine, illetve Ken Tamplin vendégeként. A Liszt Ferenc Zeneművészeti Főiskola gitár szakán 1991-ben művész-tanár diplomát szerzett zenész egyaránt kiad rock- és klasszikus gitáralbumokat is, számos projektben vett részt, vendégművészként neves szólistákkal és zenekarokkal lép/lépett fel. A hazai rockszíntéren ezek közül egyértelműen az Omenben töltött évei a legemlékezetesebb, de évek óta zenél például az Omegával is.

 

Hozzászólások 

 
#1 Laszika 2019-10-07 22:56
Ezt a hírt már nagyon régóta vártam. Végre-végre!
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Anna Murphy - Budapest, Club 202, 2014. április 4.

 

Within Temptation - Budapest, PeCsa Music Hall, 2014. március 14.

 

Sting - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. június 30.

 

Psychotic Waltz - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

A Life Divided - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. február 23.

 

Stratovarius - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. november 28.