Shock!

október 16.
szerda
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés
Shockmagazin

Két évtized után végre új albumot jelentet meg Szekeres Tamás

szekerestamas_cHúsz év után új szólólemezzel jelentkezik Szekeres Tamás. A White Shapes Of Blue november elején kerül a boltokba.

Egészen hihetetlen, de utoljára húsz éve adott ki szólólemezt Szekeres Tamás. Most végre megérkezik az 1999-es King Street Blues folytatása, rajta tizenkét friss szerzeménnyel. A kiadó GrundRecords tervei szerint november 8-án, a Papp László Budapest Sportarénában megrendezendő Omega / Nazareth-koncerten már lehet majd kapni a tizenkét dalból álló gyűjtemény.

Szekeres Tamás 1989-ben Magyarországon úttörő módon jelentetett meg először instrumentális rockgitár lemezt Guitarmania címmel, majd az általa képviselt műfajt külföldön is sikerrel népszerűsítette. A világ számos országában jelentek meg a lemezei, szerepelt az MTV azóta már megszűnt rockzenei műsorában, és részt vett európai és tengerentúli turnén is Tony MacAlpine, illetve Ken Tamplin vendégeként. A Liszt Ferenc Zeneművészeti Főiskola gitár szakán 1991-ben művész-tanár diplomát szerzett zenész egyaránt kiad rock- és klasszikus gitáralbumokat is, számos projektben vett részt, vendégművészként neves szólistákkal és zenekarokkal lép/lépett fel. A hazai rockszíntéren ezek közül egyértelműen az Omenben töltött évei a legemlékezetesebb, de évek óta zenél például az Omegával is.

 

Hozzászólások 

 
#1 Laszika 2019-10-07 22:56
Ezt a hírt már nagyon régóta vártam. Végre-végre!
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Slipknot - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2015. február 5.

 

Alter Bridge - Budapest, Petőfi Csarnok, 2014. június 11.

 

Depeche Mode - Budapest, Puskás Ferenc Stadion, 2013. május 21.

 

Leander Rising - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2013. február 7.

 

Helloween - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. november 28.

 

Wendigo - Budapest, A38, 2005. április 29.