Shock!

június 18.
hétfő
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés
Shockmagazin

„Két dobossal és két gitárossal játszottunk már, szóval mindenképpen van értelme kipróbálni a kétbasszusos felállást is”

Pinkus Abortion Technician címmel jelenik meg április 20-án a Melvins új albuma, amelyről most meghallgatható az első szerzemény. A lemez egyik érdekessége, hogy két basszusgitárossal rögzítették.

0215melvins

melvins_cIsmét új albumot szabadít a világra tavasszal a Melvins, amelyet újfent Mike Patton kiadója, az Ipecac gondoz, és a Butthole Surfers basszere, Jeff Pinkus is szerepel rajta. „Megdupláztuk Steven McDonaldot", mondja Dale Crover dobos. „Ez egy kísérlet a mély tartományokban, amiről mi magunk is azt kérdeztük: működhet? Működik? Kell működnie? A válaszok viszont igen, igen és IGEN voltak!" „Sosem volt még korábban két basszerünk", teszi hozzá Buzz Osborne. „Két dobossal és két gitárossal viszont játszottunk már, szóval mindenképpen van értelme kipróbálni a kétbasszusos felállást is. Turnéra is így indulunk majd, ami bizonyosan érdekesnek ígérkezik. Maga a lemez pedig durván erősre sikerült."

A dallista az alábbi:

01. Stop Moving To Florida
02. Embrace The Rub
03. Don't Forget To Breathe
04. Flamboyant Duck
05. Break Bread
06. I Want To Hold Your Hand
07. Prenup Butter
08. Graveyard

A Stop Moving To Florida dal máris meghallgatható. A zenekar a lemez megjelenésével párhuzamosan indul turnéra Észak-Amerikában. Egyelőre nem tudni, hogy Európát is eléri-e a kétbasszusos túra.

 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Volbeat - Budapest, PeCsa Music Hall, 2013. június 18.

 

Riverside - Budapest, A38, 2013. május 23.

 

Motörhead - Budapest, Sziget fesztivál, 2011. augusztus 10.

 

Solar Scream - Budapest, Dürer Kert, 2010. november 6.

 

Wendigo - Budapest, Rocktogon, 2007. április 29.

 

Wendigo - Budapest, Kultiplex, 2006. október 14.