Shock!

szeptember 21.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés
Shockmagazin

„Két dobossal és két gitárossal játszottunk már, szóval mindenképpen van értelme kipróbálni a kétbasszusos felállást is”

Pinkus Abortion Technician címmel jelenik meg április 20-án a Melvins új albuma, amelyről most meghallgatható az első szerzemény. A lemez egyik érdekessége, hogy két basszusgitárossal rögzítették.

0215melvins

melvins_cIsmét új albumot szabadít a világra tavasszal a Melvins, amelyet újfent Mike Patton kiadója, az Ipecac gondoz, és a Butthole Surfers basszere, Jeff Pinkus is szerepel rajta. „Megdupláztuk Steven McDonaldot", mondja Dale Crover dobos. „Ez egy kísérlet a mély tartományokban, amiről mi magunk is azt kérdeztük: működhet? Működik? Kell működnie? A válaszok viszont igen, igen és IGEN voltak!" „Sosem volt még korábban két basszerünk", teszi hozzá Buzz Osborne. „Két dobossal és két gitárossal viszont játszottunk már, szóval mindenképpen van értelme kipróbálni a kétbasszusos felállást is. Turnéra is így indulunk majd, ami bizonyosan érdekesnek ígérkezik. Maga a lemez pedig durván erősre sikerült."

A dallista az alábbi:

01. Stop Moving To Florida
02. Embrace The Rub
03. Don't Forget To Breathe
04. Flamboyant Duck
05. Break Bread
06. I Want To Hold Your Hand
07. Prenup Butter
08. Graveyard

A Stop Moving To Florida dal máris meghallgatható. A zenekar a lemez megjelenésével párhuzamosan indul turnéra Észak-Amerikában. Egyelőre nem tudni, hogy Európát is eléri-e a kétbasszusos túra.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Deep Purple - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. február 17.

 

Anthrax - Budapest, Budapest Park, 2013. július 30.

 

Megadeth - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. április 8.

 

A Life Divided - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. február 23.

 

Die Hard - Budapest, Diesel Klub, 2011. február 13.

 

Watch My Dying - Budapest, Kultiplex, 2007. július 11.