Shock!

január 21.
hétfő
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés
Shockmagazin

Két bónuszfeldolgozás kerül a Skid Row EP-jének európai kiadására

0328skid

Két bónuszfeldolgozás kap helyet a Skid Row új EP-je, a United World Rebellion – Chapter One európai kiadásán, amely május 24-én, vagyis több mint egy hónappal az amerikai változat után lesz hivatalosan is hozzáférhető. A zenekar basszusgitárosával, Rachel Bolannel csütörtökön interjút közlünk.

A Judas Priest 1980-as United himnusza, illetve az EZO Fire Fire-jének átdolgozása kerül fel a Skid Row új EP-jének európai kiadására, vagyis aki további friss saját stúdiódalokra áhítozott bónuszként, annak csalódnia kell. A Priest nem új szerelem Snake-éknél, hiszen a csapat nagy rajongóiként már az 1992-es B-Side Ourselves EP-n is szerepelt tőlük egy átdolgozás a Delivering The Goods révén, koncertverzióban, méghozzá Rob Halford vendégszereplésével. A japán E.Z.O. dala azonban meglepő választás, főleg annak fényében, hogy a csapat 1989-es Fire Fire lemezének címadójáról van szó – vagyis egy olyan dalról, ami pont abban az évben jött ki, mint a Skid Row első albuma.

Az európai kiadás dallistája így néz ki:

01. Kings Of Demolition
02. Let's Go
03. This Is Killing Me
04. Get Up
05. Stitches
06. Fire Fire (EZO feldolgozás)
07. United (Judas Priest feldolgozás)

Az EP egyébként nagyjából 1500 példányban kelt el az Egyesült Államokban megjelenésének hetében. A minialbumos megoldásról, az új számokról és a régi szép időkről nemrég alaposan kifaggattuk Rachel Bolan basszusgitárost, a beszélgetés leiratát pedig holnap olvashatjátok a Shock!-on, az új EP-ről szóló kritikával együtt.

Címkék:

 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Perfect Symmetry - Budapest, Club 202, 2013. október 23.

 

Eric Martin - Budapest, PeCsa Music Café, 2013. március 9.

 

Suicidal Tendencies - Budapest, Zöld Pardon, 2012. július 11.

 

Mercenary - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Apocalyptica - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. február 23.

 

Wendigo - Gödöllő, Trafó, 2004. október 8.