Shock!

július 06.
hétfő
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

„Készült korábban pár kemény albumom, ez pedig tényleg pokolian súlyos”

Disciples Of Verity néven alapított tavaly új zenekart Corey Glover. A bandától máris meghallgatható egy új dal, első lemezük pedig augusztusban jelenik meg.

0823dov

Tavaly alapította meg Disciples Of Verity nevű zenekarát a Living Colour énekese, Corey Glover. A csapat deklaráltan súlyos, metálos vonalon mozog majd, és Glover társai George Pond basszer, Corey Pierce dobos (korábban God Forbid), Mark Monjoy gitáros és Danny Puma gitáros. Első teljes nagylemezük címe Pragmatic Sanction lesz, producere maga Pond volt, és most már megjelenési dátumot is tudunk hozzá: elvileg augusztus 7-én érkezik. A dalokban többek között olyan vendégek bukkannak fel, mint Jeff Loomis, Phil Demmel, Morgan Rose (Sevendust) vagy Tara McLeod (Kittie). „Ez a legkeményebb, legmetálosabb lemez, amit csak valaha készítettem", mondja Glover. „Régóta akartam már csinálni valami hasonlót. Készült korábban pár kemény albumom, amely soha nem látott napvilágot, ez pedig tényleg pokolian súlyos."

A Loomisszal közös Worthy és a Demmellel közösen rögzített Lying To Myself már ismert, most a Rose-zal rögzített The Flow is meghallgatható. Corey legutóbbi, Stevie D-vel közös albuma ősszel jelent meg Torn From The Pages címmel, de hamarosan az Adrenaline Mob gitárosával, Mike Orlandóval közösen is kiad egy lemezt.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Friss

Hozzászólások

Galériák

 

Suicidal Tendencies - Budapest, Zöld Pardon, 2012. július 11.

 

Nevermore - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Destruction - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

Solar Scream - Budapest, Dürer Kert, 2010. november 6.

 

Muse - Budapest, Sziget fesztivál, 2010. augusztus 15.

 

Wendigo - Budapest, A38, 2005. április 29.