Shock!

május 02.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Készül az új Suffocation, hamarosan Budapesten játszanak

2013 tavaszán jelent meg a Suffocation legutóbbi lemeze, a Pinnacle Of Bedlam, de a banda már javában dolgozik a folytatáson, amely jövőre kerülhet a boltokba. Előtte azonban még egy magyar buli is vár rájuk.

0914suffo

„Nagyrésze kész”, mondta Derek Boyer basszer a Metal Waninak, amikor az új Suffocation-lemezről kérdezték. „Mármint az anyag nagyobbik részét összeraktuk, és Kevin Talley is hozzátett már bizonyos pre-produkciós dobtémákat. Jól haladunk, a zene pedig szuper-agresszív. Jelenleg nyolc-kilenc dallal rendelkezünk, dolgozom a szövegeken, és bevonjuk a melóba az új énekest, Ricky Myerst is. Senki se ijedjen meg, Frank Mullen továbbra is a banda tagja, de Ricky is belefolyik majd a dalszerzésbe, és mindig ő lép majd fel velünk a koncerteken is. Remek csapatjátékos, szuperjó fej, és tényleg brutális a színpadon, szóval minden nagyon jó lesz vele.”

A lemez idén ugyanakkor már biztosan nem jelenik meg. „Most azt mondanám, tavasszal vagy nyáron jelenhet meg az album, mert a felvételeket év végén vagy jövő év elején kezdjük majd”, mondta Boyer.

A Suffocation szeptember 25-én Budapesten koncertezik a Nile társaságában. További részletek itt.

 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Rise Against - Budapest, Sziget fesztivál, 2011. augusztus 10.

 

Whitesnake - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. július 13.

 

K3 - Budapest, Diesel Klub, 2011. május 19.

 

Heathen - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

Wackor - Budapest, Süss Fel Nap, 2006. április 25.

 

Wackor - Budapest, Wigwam, 2005. március 18.