Shock!

szeptember 28.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Készül az ötödik Slipknot lemez

Máris új dalokon dolgozik a Slipknot legénysége – nyilatkozta Joey Jordison dobos a Billboard magazinnak. Az iowai maszkos rémeket idén májusban hatalmas tragédia sújtotta, amikor basszusgitárosuk, Paul Gray elhunyt. Jordison szerint jelenleg nem is tervezik, hogy bárkit is Paul helyére állítsanak.

„Már zajlik a dalszerzés", nyilatkozta a következő, a jelenlegi állás szerint 2012-re várható Slipknot album munkálatairól Jordison. „Nagyon izgalmas a munka, és elég érzelmes is persze, de azt hiszem, óriási lemezt készítünk majd éppen azért, mert mindenki teljes szívét-lelkét beleteszi a produkcióba."

Rendhagyó, hogy a csapat a mostani elképzelések alapján nem kíván basszusgitárost állítani Paul Gray helyére. „Lesz egy basszusgitárosunk a turnén, aki hozzám közel, de a színfalak mögött játszik majd. A színpadra senki sem jön majd fel nyolcunk mellé", mondta a dobos. Ez még akkor is érdekes megoldás, ha így is elegen maradnak a deszkákon, de végső soron érthető: Gray mind zenei, mind emberi szempontból a Slipknot egyik legfontosabb fogaskerekét jelentette.

A készülő album a Slipknot ötödik stúdióanyaga lesz, és a 2008-as, a Billboard-lista első helyére is felkúszó All Hope Is Gone után nem kis elvárásoknak kell majd megfelelniük. A lemez munkálatait ugyanakkor mindenképpen lassítja majd, hogy 2011-ben Corey Taylor énekes és James Root gitáros másik csapata, a Stone Sour is sokat fog koncertezni. Januárban például mindjárt a Nightmare After Christmas fedőnevű turnén mutatják majd be remekül sikerült idei albumukat, az Audio Secrecyt, méghozzá igen komoly méretű helyeken, az Avenged Sevenfold vendégeként.

 

Hozzászólások 

 
+1 #4 Guest 2010-12-02 19:36
Közben kiderült, hogy vaklárma. Corey például nem akar Slipknot lemezt, ez az igazi.
Idézet
 
 
+1 #3 Guest 2010-12-02 18:50
cafoltak mar azota..
Idézet
 
 
-2 #2 Guest 2010-12-02 17:11
Money, money, money...
Idézet
 
 
+1 #1 Guest 2010-12-02 14:21
szép gesztus, érthető is, habár így baromi nehéz ám játszani a színpadon, hogy nem látják egymást a zenészek.
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

The Winery Dogs - Budapest, Barba Negra Music Club, 2016. február 17.

 

Devin Townsend Project - Budapest, Barba Negra Music Club, 2015. március 12.

 

Iron Maiden - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. június 3.

 

Nickelback - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2013. november 8.

 

Motörhead - Budapest, Sziget fesztivál, 2011. augusztus 10.

 

Wendigo - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 11.