Shock!

április 25.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Készül a Stone Sour új albuma, harmadik EP viszont nem lesz

0329stonesourMegkezdte a munkát az új albumon a Stone Sour legénysége. Egyelőre nem tudni, mikor jelenhet meg Corey Taylorék következő lemeze, az viszont biztos, hogy az eredetileg háromrészesre tervezett feldolgozás-EP-sorozat harmadik fejezete végül nem jön ki.

A Room 237-ben, Roy Mayorga dobos burbanki stúdiójában kezdte meg a munkát a Stone Sour az új nagylemezen, amely a legutóbbi dupla konceptalbum, a House Of Gold & Bones első és második részének folytatása lesz. „Tizennégy dalunk van, és kicsit más irányba megyünk majd, mint régebben: kicsit rock’n’rollosabbra vesszük a figurát, ismét szélesítünk a látóterünkön”, mondta Corey Taylor énekes Eddie Trunknak az új anyagról.

A zenekar a legutóbbi kettős lemez óta két feldolgozásokat rejtő minialbumot is kihozott, a Meanwhile In Burbanket és a Straight Outta Burbanket – ezek tervezett harmadik része, a No Sleep ’Till Burbank a mostani állás szerint nem fog megjelenni. „Eredetileg három EP-t akartunk csinálni, de most az az állás, hogy a meglévő kettőnél megállunk, a többi rögzített feldolgozást pedig megtartjuk extrának a következő lemezhez”, mondta Corey.

Mivel a Slipknot idén is turnézik, a Stone Sour 2016-ban biztosan nem fog koncertezni. Arról sem lehet tudni semmit, hogy megjelenik-e idén az új album, vagy csak jövőre hozzák ki.

 

Hozzászólások 

 
+3 #1 Dead again 2016-03-29 19:33
Kíváncsi vagyok, mi fog kisülni Jim nélkül
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Devin Townsend Project - Budapest, Barba Negra Music Club, 2015. március 12.

 

Anna Murphy - Budapest, Club 202, 2014. április 4.

 

Queensryche - Budapest, Club 202, 2013. október 23.

 

Jeff Loomis - Budapest, Dürer Kert, 2012. november 11.

 

Whitesnake - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. július 13.

 

Nitzer Ebb - Budapest, Dürer Kert, 2011. május 1.