Shock!

március 29.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Kerry King: „Csak lassan hozom a világ tudtára, min dolgozom, mert semmi értelme kapkodni”

Egyelőre nem siet új zenekarának bejelentésével Kerry King. A Slayer volt gitárosa ugyanakkor mindenkit biztosított egy friss interjúban, hogy érdemes várni jövőbeli projektjeit.

slayer_k2019_06

Kerry King nemrég egyértelművé tette: úgy véli, két évvel ezelőtt túl hamar állt le a Slayer. Ennek ellenére egyelőre nem kapkod a folytatással, mert nincs miért. „A The Final Campaign turnén minden koncert végén kiszórtam egy rakás pengetőt – mondta a gitáros a Metal Hammernek. – És minden városban kidobtam kettőt, rajta a Reborn In 2020 felirattal, mert eredetileg ez volt a tervem, már 2020-ban turnézni akartam. Aztán beütött a járvány, és máris 2021-ről volt szó, ugyanis azt szerettem volna, ha minden akadály elhárul az útból, mire nekiindulok. Most pedig már itt van 2021 vége, és most úgy 2022 végére tekintek... Meglátjuk, mi lesz jövőre, mert folyamatosan alakulnak a dolgok, azt pedig nem akarom, hogy elindulok, aztán mindenki csak tapogatózik. Azt szeretném, ha jól érezhetném magamat. És ez nem önzés, nem így értem a dolgot: sokkal inkább arra gondolok, hogy akármik is lesznek az új szabályok, szeretném, ha már zökkenőmentesen működnének, mire elkezdek turnézni.”

King korábban azt nyilatkozta, hogy nagyjából két teljes nagylemeznyi anyaga gyűlt már össze, de majdani új zenekarát illetően egyelőre csak az tekinthető nagyjából hivatalos információnak, hogy Paul Bostaph lesz a dobos. Korábban Phil Anselmo és Gary Holt neve merült fel további tagokként, ám a gitáros most sem volt hajlandó érdemit mondani a projektről. „Csak lassan hozom a világ tudtára, min dolgozom, mert semmi értelme kapkodni. Van egy turné, amit fontolgatok, de egyelőre nem fogok bejelenteni sem zenekart, sem lemezt, sem bármi egyebet. De megígérhetem, hogy találkozunk még – és kibaszott jó lesz.”

 

Hozzászólások 

 
#2 Eugen 2021-11-10 19:05
Ha nem zenél KIng, kong a színpad az ürességtől.
Idézet
 
 
#1 325xi 2021-11-10 18:04
Nagyon-nagyon-nagyon várom!
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

King 810 - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2015. február 5.

 

Eric Martin - Budapest, PeCsa Music Café, 2013. március 9.

 

Roger Waters - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. június 22.

 

Accept - Budapest, Club 202, 2011. február 2.

 

Poisonblack - Budapest, Dürer Kert, 2010. november 6.

 

Muse - Budapest, Sziget fesztivál, 2010. augusztus 15.