Shock!

április 23.
kedd
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Keresztény metalcore bandából érkezett az Avenged Sevenfold új turnédobosa

Arin Ilejay ül majd az Avenged Sevenfold dobcucca mögött az aktuális koncertdátumok alkalmával. A muzsikus az azóta már feloszlott Los Angeles-i Confide 2008-as bemutatkozó lemezén, a Shout The Truth-on dobolt legutóbb. Az A7X-ben mélyvízbe kerül, hiszen a csapat máris megkezdte Nightmare After Christmas turnéját a Stone Sour társaságában.

Jimmy „The Rev" Sullivan dobos hirtelen és tragikus halálát követően az Avenged Sevenfold a Dream Theater dobos Mike Portnoy-jal rögzítette Nightmare című albumát, mely a Billboard-lista élére is felkerült. Sokáig úgy tűnt, hogy Portnoy a 2011-es évben is marad a fedélzeten, de a zenekar végül másként döntött. Most végre megtalálták a fix beugró embert Ilejay személyében.

„Számos Jimmyt és az ő stílusát, illetve a zenénket, a személyiségünket ismerő jóbarátunkat kértünk meg arra, hogy tegyenek javaslatokat, és régi stúdiós dobtechnikusunk, Mike Fasano ajánlotta Arint", áll a banda nyilatkozatában. „Már a próbákon is lenyűgözött minket a technikai tudásával, attitűdjével és a munkához való hozzáállásával. Nagyon izgalmas lesz vele turnézni, és reméljük, hogy mindannyian szívélyesen fogadjátok majd a családban!"

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Perfect Symmetry - Budapest, Club 202, 2013. október 23.

 

Psychotic Waltz - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Within Temptation - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 8.

 

Whitesnake Tribute Band - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. május 4.

 

Wendigo - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 11.

 

Watch My Dying - Budapest, Kultiplex, 2005. november 12.