Shock!

május 03.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

„Kemoterápia és sugárkezelés az én koromban…”

0724ddMeglepő kijelentést tett Don Dokken egy friss interjúban: az énekes mintegy mellékesen megjegyezte, hogy az utóbbi időben kemoterápián és sugárkezelésen esett át. Don ma már nem zárja ki, hogy esetleg mégis folytassa a Dokken zenekar karrierjét.

Don Dokkennek számos torokproblémája támadt az évek során, legutóbb 2010 környékén kellett alávetnie magát operációnak a hangszálai megbetegedése miatt, és ezzel mindenki tisztában volt. Azt azonban eddig nem igazán reklámozta, hogy a rákkal is harcolt, márpedig egy friss interjú alapján másra nem nagyon lehet következtetni: Don éppen arról beszélt, hogy a tavalyi beharangozásoknak megfelelően valóban a tavalyi Broken Bones volt-e a Dokken legutolsó albuma.

„Befejeztük a legutóbbi Dokken lemezt, de nem voltam biztos benne, mi történik majd a kezelésemmel", mondta az énekes Eddie Trunk műsorában. „Kemoterápia és sugárkezelés az én koromban... Szóval azt gondoltam, nagyszerű menet volt, az Isten áldjon meg mindenkit. Harminc év tényleg kiváló kör. Rengeteg bandának csak egy slágere van, aztán adios. De nem tudom. Szerelmes lettem, vagy valami ilyesmi. Van egy új kutyám, aki nagyon inspirál. Otthon akarok maradni, ő azonban csak morog, ami azt jelenti: húzz vissza turnézni! Így aztán elkedtem írni egy új Dokken lemezt, bár azt egyelőre még nem tudom, hogy tényleg Dokken lemez lesz-e, egyelőre csak dalokat szerzek. Hat már készen van, nagyon gyorsak. Olyanok, mint a Hot For Teacher, szóval amolyan Van Halen-szerű feldobott, vidám, akár arénarocknak is nevezhető muzsika ez. Szóval egyelőre még nem tudom, mi lesz. Mondtam Jon Levinnek, hogy akár hívhatjuk Dokkennek is, de ha nem akarjuk, megírom a nótákat, aztán behozunk a képbe olyan vendéggitárosokat, mint például Warren DeMartini vagy Yngwie Malmsteen, hogy játsszanak ők is egy-egy szólót. Olyanokat, akiket jól ismerek, de nagyon szeretném levadászni Eddie Van Halent, és rávenni, hogy tolja ide a seggét és csinálja meg. Vagy Matthias Jabsot a Scorpionsból. Meg persze Michael Schenkert. Az album nagyjából egy hónapon belül elkészülhet, utána pedig boldog vagyok azzal, hogy játszom a kutyámmal."

Dokken egyik szerzeménye, a Faith Michael Schenker új szólóalbumára is felkerül majd, és hat dal már a gitárossal közös akusztikus lemezre is elkészült.

 

Hozzászólások 

 
+2 #2 Generica 2013-07-25 14:47
Ezek után még jobban felértékelődik a 2 magyar buli, és a 2003-as Bang Your Head-es fellépés, mikor is élőben láthattam Doki bácsit. Nem nagyon hiszem, hogy jön még errefelé, de azért egy új Dokken lemeznek tudnék örülni, pláne ha a klasszikus felállás készítené. Mondjuk Jon Levin is kurva jól nyomja, de azért még is csak George Lynch a "Dokken" gitáros.
Idézet
 
 
+2 #1 GTJV82 2013-07-24 23:43
Látva (pl. az A38-on) és hallva Don legutóbbi években mutatott hangszál problémáit, nem lennék meglepve ha gége- vagy torokrák lett volna a a bizonyos eltitkolt betegség. Don hangszálait 2x műtötték, de hogy pontosan mivel, azt senki sem tudja/tudta... remélem rendbe jön Doki hangja és letolnak még 2-3 albumot! Respect Don!
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

King 810 - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2015. február 5.

 

Anthrax - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. június 3.

 

Jeff Loomis - Budapest, Dürer Kert, 2012. november 11.

 

Symphony X - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Heathen - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

Wendigo - Budapest, Petőfi Csarnok, 2008. október 31.