Shock!

április 28.
vasárnap
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Dokken: az utolsó album, Jimmy DeGrasso és a slayeres új projekt

Már Jon Levin gitáros is megpendítette nemrég, hogy a frissen megjelent új Dokken album, a Broken Bones a csapat utolsó produkciója is lehet, és most a főnök, Don Dokken énekes is így nyilatkozott. A zenekar utolsó turnéin már nem az ellen-Dokkenben is érintett Mick Brown, hanem Jimmy DeGrasso dobol majd.

Don Dokken október 1-jén interjút adott Eddie Trunknak, és megerősítette, hogy a szeptember végén kiadott új Dokken lemez, a Broken Bones a patinás Los Angeles-i dallamos metal csapat utolsó albuma lesz. „Tovább akarok lépni, kiterjeszteni a zenei szárnyaimat, és valami mást csinálni”, indokolta a döntést Dokken. Az már Levin említett nyilatkozatából is nyilvánvalóvá vált, hogy Don és Jon a közeljövőben Michael Schenkerrel tervez akusztikus turnét, ám az énekes most egy más irányú tervéről is fellebbentette a fátylat: egy nagyon súlyos metal albumot is készítene, ami zeneileg a Tool és a Slayer keverékét adná.

Szintén a Dokkenhez kapcsolódó hír, hogy a banda klasszikus felállásának hangszereseit tömörítő T&N projektben is érintett Mick Brown dobos kilépett a csapatból. A Dokken a következő időszakban Jimmy DeGrassóval (Y&T, Suicidal Tendencies, Alice Cooper, Megadeth) turnézik majd.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Volbeat - Budapest, PeCsa Music Hall, 2013. június 18.

 

Suicidal Tendencies - Budapest, Zöld Pardon, 2012. július 11.

 

Thaurorod - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

ZZ Top - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2009. október 15.

 

Within Temptation - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 8.

 

Wendigo - Budapest, Petőfi Csarnok, 2008. október 31.