Shock!

január 24.
hétfő
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Karrierjének utolsó dalát rögzíti a napokban a Mötley Crüe

0419mtleyA Mötley Crüe eddig is afelé hajlott, hogy teljes albumot már nem készítenek, de attól nem zárkóztak el, hogy egy-egy szám még megjelenjen tőlük a jövőben. Most egy illetékes forrás azt mondta, hogy maximum egy búcsúdal várható a zenekartól, akik nyártól utolsó nagy világkörüli turnéjukra indulnak.

James Michael, a Nikki Sixx-féle Sixx: A.M. projekt énekese, az amerikai rockszíntér egyik keresett producere dolgozik jelenleg is a Mötley Crüe-vel, akik minden bizonnyal legutolsó dalukat rögzítik ezekben a napokban. „Mint tudjuk, a Crüe készen áll arra, hogy felfüggessze a tevékenységét”, mondta Michael a szerdai Revolver Golden Gods díjátadón az Artisannak. „Egy ideje már beszélünk róla a srácokkal, hogy készíteni kellene egy utolsó dalt, ami persze nagy kihívás. Óriási volt rajtunk a nyomás, hogy biztosan jó legyen minden, és mindent méltóképpen ünnepeljünk meg, amiről csak ismertek voltak, és ez végül azt hiszem, sikerült is. Konkrétan holnap kezdem el a dobfelvételeket Tommyval, maga a dal pedig kiváló. Úgy gondolom, abszolút nagyszerű aláfestés lesz a méltó befejezéshez.”

Michael a 2000-es New Tattoo album idején kapcsolódott be a Mötley tevékenységébe külsős dalszerzőként, a legutóbbi, 2008-as Saints Of Los Angelesnél pedig már producerként is ő felügyelte a munkálatokat amellett, hogy az összes dalban benne volt a keze.

A Crüe búcsúturnéja július 2-án indul a michigani Grand Rapidsben, és november végéig gyakorlatilag folyamatosan úton tartja majd a bandát Észak-Amerikában. A koncerteken a korai idők egyik fő zenei hatása, egy másik rocklegenda, Alice Cooper lesz a Mötley speciális vendége.

 

Hozzászólások 

 
+1 #3 Draveczki-Ury Ádám 2014-04-26 12:55
Idézet - Rossi:
Az illetékes forrás majd az lesz, ha ők jelentik be! Mint az AC/DC feloszlása is. Válogassátok már meg a forrásaitokat... -.-

James Michael a Mötley Crüe producere, a legfontosabb dalszerző partnerük a New Tattoo lemez óta, aki ráadásul közösen viszi a Sixx: A.M.-et Nikkivel. Majdnem annyira illetékes forrás, mint a zenekar tagjai.
Idézet
 
 
-2 #2 Rossi 2014-04-26 12:01
Az illetékes forrás majd az lesz, ha ők jelentik be! Mint az AC/DC feloszlása is. Válogassátok már meg a forrásaitokat... -.-
Idézet
 
 
+7 #1 GAbe18 2014-04-25 11:23
Hát ez elég szomorú ha igaz. Egy albumot még igazán összehozhattak volna így zárásként.
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

The Treatment - Budapest, Petőfi Csarnok, 2014. június 11.

 

Anneke Van Giersbergen - Budapest, Club 202, 2014. április 4.

 

Queensryche - Budapest, Club 202, 2013. október 23.

 

Anthrax - Budapest, Budapest Park, 2013. július 30.

 

Slayer - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. április 8.

 

Within Temptation - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 8.