Shock!

április 25.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Karrierje második amerikai platinalemezének örülhet az Avenged Sevenfold

Átlépte az egymilliós amerikai eladási határt az Avenged Sevenfold 2003-as második albuma. A Waking The Fallenről az egyik single is túljutott egy mérföldkövön.

0921a7x

Platinalemez fokozatot kapott az Avenged Sevenfold második nagylemeze, a Waking The Fallen az Amerikai Hanglemezkiadók Szövetségétől (RIAA). A zenekarnak eddig mindössze egy albuma, a 2005-ös City Of Evil jutott el eddig a fokozatig, a soron következő három nagylemez egyelőre „csak" arany a tengerentúlon, a legutóbbi, 2016-os The Stage pedig még nem érte el ezt sem. A Waking The Fallennel egy időben a csapat a lemez legismertebb dala, az Unholy Confessions single-kénti sikerei után is bezsákolhatott egy aranylemezt.

A platina fokozatú elismerés változatlanul egymillió eladott példány után jár az Egyesült Államokban, de ez ma már természetesen nem kizárólag fizikai eladásokból áll össze, a RIAA számítási módszere szerint a fizikai és digitális albumeladások mellett beszámítanak a minősítésekbe a streamek és az adott lemezről történő dalletöltések is. Ennek értelmében tíz dal fizetős letöltése az adott lemezről további egy teljes albumpéldány eladásának felel meg, az online hallgatásokat tekintve pedig ezerötszáz audió- és/vagy videóstreamet számítanak egy eladott lemeznek.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Peter Gabriel - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. május 6.

 

Suicidal Tendencies - Budapest, Zöld Pardon, 2013. július 9.

 

Portnoy, Sheehan, MacAlpine, Sherinian - Budapest, PeCsa Music Hall, 2012. október 19.

 

Mátyás Attila Band - Budapest, A38, 2011. július 2.

 

Helloween - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. november 28.

 

Wisdom - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. november 28.