Shock!

április 24.
szerda
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Kamelot: Fabio Lione énekel majd a turnén

Meglepő hírek érkeztek a Kamelot környékéről: a zenekar bejelentette, hogy Roy Khan énekes különböző orvosi és személyes okok miatt nem tudja vállalni a Poetry For The Poisoned albumhoz kapcsolódó további turnézást. Khan helyére a Rhapsody Of Fire torok Fabio Lione ugrik majd be. Magyarországon május 3-án lesz látható a banda.

A Kamelot nyilatkozatából az is kiderül, hogy a turné során az Epica frontlány Simone Simons és a Seventh Wonder énekes Tommy Karevik is besegít majd nekik, de további meglepetésvendégeket is ígérnek. Az viszont egyelőre szintén a meglepetés kategóriába esik, hogy a fenti kiválóságok milyen formában teszik majd tiszteletüket a Kamelot színpadán. Roy Khan jelenlegi orvosi problémáinak pontos természete nem ismeretes, de a közlemény szövegezéséből arra lehet következtetni, hogy tényleg kényszerből született, ideiglenes döntésről van szó. A frontember totális kimerültsége miatt a banda már lemondott egy amerikai turnét az ősszel.

„Nagyon izgalmas és megtisztelő, hogy részt vehetek a következő Kamelot turnén", kommentálta a döntést Fabio Lione. „Mindig is imádtam a banda hangzását, és úgy gondolom, nagyszerű élményekben lesz majd részem nekem is, a zenekarnak is és a remek zene, a Kamelot rajongóinak is. Találkozzunk a turnén!" A Rhapsody Of Fire tavasszal egyébként új albumot jelentet meg, de mivel az olaszok nem tartoznak a sokat koncertező bandák közé, az ő ütemezésüket valószínűleg kevésbé borítja fel énekesük speciális elfoglaltsága.

A Kamelot Pandemonium Over Europe néven futó európai turnéja április végén indul Párizsban, és hálistennek Magyarországon is el lehet majd csípni őket ebben a speciális felállásban, méghozzá május 3-án, a Petőfi Csarnokban. Az már biztos, hogy a koncerten a svéd Evergrey is fellép majd, de további vendégek is várhatók. További részletek folyamatosan a Concerto honlapján.

 

Hozzászólások 

 
#1 Guest 2010-12-17 13:09
na, az vicc!
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Alter Bridge - Budapest, Petőfi Csarnok, 2014. június 11.

 

Cloudscape - Budapest, A38, 2014. március 13.

 

Overkill - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

Destruction - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

Amorphis - Budapest, Diesel Klub, 2010. november 21.

 

Within Temptation - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 8.