Shock!

április 26.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Kamelot: bemutatták az új klipet, októberben Budapesten koncerteznek

Amnesiac címmel mutatta be új videóját a Kamelot. A dal az április 6-án megjelent The Shadow Theory lemezen szerepel, amelyet ősszel élőben is bemutatnak Magyarországon.

0303kamelot

A friss The Shadow Theory előtt utoljára 2015-ben jelentetett meg albumot a Kamelot, a Haven folytatását pedig Wolfsburgban rögzítették Sascha Paeth producerkedése mellett, és Thomas Youngblood gitáros szerint leginkább a Ghost Opera és a Haven stílusának metszetét adja zeneileg. Emellett természetesen ismét konceptanyagról van szó, amely a jelenkor és ezzel összefüggésben a közeljövő kérdéseit boncolgatja, elsősorban az emberi pszichét érő folyamatos információdömping, a társadalmi kísérletek és a mesterséges intelligencia fejlődésének hatásait, összefüggéseit. A lemezen már nem Casey Grillo, hanem Johan „Jo” Nunez dobol. A tagcserére azért volt szükség, mert Grillo tavaly április óta a Queensryche-ot segíti ki a fia születése miatt bizonytalan időre szabadságon lévő Scott Rockenfield posztján.

A friss Amnesiac klip alább megtekinthető. A Kamelot ősszel Európában koncertezik, méghozzá a csapat eddigi legnagyobb szabású önálló turnéjával. A körút október 9-én Budapestet is eléri: a koncert a Barba Negrában lesz a Leaves’ Eyes társaságában, részletek itt.

Címkék:

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Suicidal Tendencies - Budapest, Zöld Pardon, 2012. július 11.

 

Mátyás Attila Band - Budapest, A38, 2011. július 2.

 

After All - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

Sodom - Budapest, Diesel Klub, 2011. február 13.

 

Stratovarius - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. november 28.

 

Wackor - Budapest, Wigwam, 2005. március 18.