Shock!

április 20.
szombat
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Június 2-án jön ki az utóbbi bő két évtized legsúlyosabb Paradise Lost-lemeze

1008plostAz eredetileg tervezettnél kicsit később, nyár első napjaiban jelenik meg a Paradise Lost új albuma. Az azonban hivatalosan is megerősítést nyert, hogy Nick Holmesék tizennegyedik lemeze a The Plague Within címet viseli majd.

A londoni Orgone stúdióban, Jaimie Gomez Arellano producer (Ghost, Ulver, Cathedral, Angel Witch) segédkezése mellett dolgozik a nyár első napjaiban megjelenő új lemezen, a The Plague Withinen a Paradise Lost. „Más megközelítéssel készítjük ezt a lemezt, méghozzá úgy, hogy a NAGYON korai időszakunk stílusát ötvözzük az utóbbi pár évben érvényesülővel", mondta nemrég az anyagról Nick Holmes énekes, aki a Bloodbath új lemezén, a Grand Morbid Funeralon huszonegynéhány év után ismét elővette a fiókból a hörgős hangját. „Egy nagyon sötét, mégis dallamos albumot készítettünk, de ezúttal számos dal rendelkezik egyfajta death metalos ízzel, és ez már nagyon-nagyon régóta nem volt jellemző a Paradise Lostra."

Korábban Adrian Erlandsson is azt rebesgette, hogy a rajongókat akár meglepetések is érhetik majd a The Plague Within hallatán. „Szerintem páran meg fognak lepődni… Egyelőre nem tudok konkrétumokat mondani a dalokról, mert ezek még csak demók, de például az éneket tekintve is vegyes a kép. Bizonyos részletek lehetséges, hogy súlyosabbak lesznek a Tragic Idolon hallottaknál”, fogalmazott pár hónappal ezelőtt a dobos egy interjúban.

 

Hozzászólások 

 
+7 #7 Draveczki-Ury Ádám 2015-01-28 09:17
No és akkor ismét.

1. Véleménynyilván ítási- és szólásszabadság tényleg van. Hálistennek.
2. Az általunk üzemeltetett oldalon éppúgy mi szabjuk meg ennek a határait, mint ahogy egy kocsmából is simán kidobják az ott hőzöngő részeget, ha azzal zavar másokat vagy tendenciózusan, kizárólag zaklatási céllal zaklatja a személyzetet.
3. Következtetés: a hozzászólás tartalmától, az adott pillanatban használt nicktől függetlenül töröljük azokat a tarkafaszba, akik az eddigi működésükkel bebizonyították , hogy pszichopata trollok. Persze az ilyenek roppant kitartóak, de nem baj, mi is azok vagyunk.

Ezt most kizárólag az olvasótábor túlnyomó többségét adó értelmes, normális keretek között beszélgető/vitázó/hozzászóló/adott esetben akár nekünk is beszóló kommentelők tájékoztatására írtam ide, azt az egy adott trollt meg, akiről jelenleg szó van, és azt hiszi, nem ismerjük fel csak azért, mert más nicken ír meg néha proxy mögé bújik, továbbra is úgy fogom/fogjuk kimoderálni, ahogy eddig. Ismétlem, AKÁRMIT ÍR. Nem elsődlegesen a tartalom a baj, hanem a személyed, nemkívánatos vagy az oldalon, ennyi.
Idézet
 
 
+2 #6 zombee 2015-01-27 16:51
Idézet - asdasd:
Idézet - barokkos tulzás:
jaja....holmes minden nyilatkozatában kihangsúlyozta, hogy utálja a death metalt, jobban utálja mint a büdösz szart (like a shit), ennek ellenére végigokád egy lemezt és itt is hörögni készül. Hiteles arc, az már biztos, bruhahaha


neked egy hányadik nikked, bénabéla?


Ez egy majom.

http://www.rockelet.hu/hir/2047-paradise-lost-a-rock-beach-en-interju-nick-holmes-szal

"Milyen zenéket hallgatsz mostanában?

- Nagyon tetszik az új Black Sabbath-lemez, az új Slash-albumot is sokat hallgatom, aztán van egy új kedvencem, a Be'lakor, ők egy ausztrál death metal banda. Alapvetően nyitott vagyok mindenre, de azért legjobban még mindig a death/black zenéket szeretem."
Idézet
 
 
-1 #5 asdasd 2015-01-27 13:08
Idézet - barokkos tulzás:
jaja....holmes minden nyilatkozatában kihangsúlyozta, hogy utálja a death metalt, jobban utálja mint a büdösz szart (like a shit), ennek ellenére végigokád egy lemezt és itt is hörögni készül. Hiteles arc, az már biztos, bruhahaha


neked egy hányadik nikked, bénabéla?
Idézet
 
 
-2 #4 neal and jack and me 2015-01-27 11:08
olyan, mintha moderálták volna...
Idézet
 
 
+2 #3 P.R. 2015-01-27 11:03
Tényleg volt...de eltűnt.
Valami olyasmi , hogy Nick utálja a Death Metalt mint a sz*rt.
De akkor is fenntartom azt , hogy jót tenne a PL-nak egy kis hörgés.
Idézet
 
 
-2 #2 neal and jack and me 2015-01-27 10:46
hopp, itt volt egy komment még a p.r. előtt...
Idézet
 
 
+2 #1 P.R. 2015-01-27 09:13
Kíváncsian várom.Nekem nagyon tetszenek a korai PL anyagok is.
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Riverside - Budapest, A38, 2013. május 23.

 

Depeche Mode - Budapest, Puskás Ferenc Stadion, 2013. május 21.

 

Whitesnake - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. július 13.

 

Accept - Budapest, Club 202, 2011. február 2.

 

Jerry Lee Lewis - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2010. október 31.

 

Watch My Dying - Budapest, Kultiplex, 2005. november 12.