Shock!

április 24.
szerda
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Június 15-én Budapesten lép fel Mike Portnoy új csapata

Június 15-én a PeCsa Music Clubban lép fel Mike Portnoy és Russell Allen új bandája, az Adrenaline Mob. A zenekar március végén jelenteti meg első teljes nagylemezét Omertá címmel, ennek turnéján érintik a magyar fővárost.

Mike Portnoy új zenekara a tavalyi év második felében már bemutatkozott egy négy saját nótát és egy feldolgozást rejtő a EPvel: ezt a kiadványt március közepén követi a teljes Omertá nagylemez, amelynek produceri teendőit a banda látta el, a keverést azonban Jay Ruston végezte, aki a Steel Pantherrel és az Anthraxszel produkált hajmeresztően jó hangzások révén a metal stúdióguruk új csillagának tűnik.

Érdekesség, hogy az albumra a Duran Duran 1993-as világslágere, a Come Undone is felkerül az Adrenaline Mob átdolgozásában, a Halestorm énekesnő Lzzy Hale vendégeskedésével. A teljes dallista az alábbi:

01. Undaunted
02. Psychosane
03. Indifferent
04. All On The Line
05. Hit The Wall
06. Feelin' Me
07. Come Undone
08. Believe Me
09. Down To The Floor
10. Angel Sky
11. Freight Train

Az első videoklip, az Undaunted alább megtekinthető. Az Adrenaline Mob új basszere, a Disturbedből ismert John Moyer március 12-én, a New York-i Hiro Ballroomban debütál majd a zenekar soraiban. A csapatnak addigra meg kell találnia Rich Ward utódját is, aki – Paul DiLeóval együtt – időegyeztetési gondok miatt lépett ki a csapatból. 

Az Adrenaline Mobot nyáron több európai fesztiválon is el lehet csípni: ott lesznek például a belga Graspopon és a milánói Gods Of Metalon is. A magyar buli másnapján Bécsben a Szenében is fellépnek. A budapesti koncertről további részletek hamarosan nálunk és a Livesound honlapján.

 

Hozzászólások 

 
+1 #2 kamikaze 2012-03-05 13:31
Valóban, nekem is ez ugrott be elsőre, hogy ,,egyensúlytala n" az egész, mert csak a színpad egyik felét látni. Ami egy idő után feltűnő, sőt nagyon zavaró. Ezért a ,,klipet" így kár volt megcsinálni, a zene amúgy nem volna rossz. Vagyis nem kivágva vannak a felvételekről az eltávozottak, hanem azok a snittek maradtak ki a vágáskor, melyeken ők is jól látszottak. Valószínűleg semmi más nem motiválta a zenekart a nóta megjelentetéséb en, mint az, hogy forogjon a nevük a médiában. Különösebb értelme ebben a formában szerintem nincs.
Idézet
 
 
+2 #1 muzmo 2012-03-03 18:56
oké h már nem tagjai a zenekarnak, de csak nekem nem tetszik, h Rich Ward és Paul DiLeo ilyen szépen ki lettek vágva a felvételekből az Undaunted klipjében?:)
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Iron Maiden - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. június 3.

 

Anneke Van Giersbergen - Budapest, Club 202, 2014. április 4.

 

Anthrax - Budapest, Budapest Park, 2013. július 30.

 

Volbeat - Budapest, PeCsa Music Hall, 2013. június 18.

 

Roger Waters - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. június 22.

 

Nevermore - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.